Nytårsmenu 2022 – Udsolgt
Vi har sammensat en elegant gourmet-nytårsmenu, som du let kan tilberede og servere for dine gæster. Alle retter er klargjort af vores dygtige kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i køkkenet. Udførlig vejledning følger med.
Fremgangsmåde: Nytårsmenu2022_fremgangsmåde
Menuen
Appetizer
Krustader med varmrøget lakserillette, cremefraiche og urter
~~~
Arancini – sprøde risottokugler med trøffel og trøffelmayo
~~~
Gougére – små ostevandbakkelser med gammelknascreme
og parmaskinke
~~~
Sprøde wontons med Piwidressing, karse og porrer dust
Brød
Hjemmebagt foccaciabrød med rosmarin og olivenolie,
pisket kærnemælkssmør
Forret
Skummende hummersuppe med sprød hummer Ballotine,
dild, fennikel crudité og krydderurteolie
Hovedret
Sous vide & rosastegt kalveculotte med persillepuré,
pom. Dauphinoise tærte gratineret med parmesanost,
persillerod og rødvinssauce
Dessert
Hjemmelavet karamel-chokoladecreme med passionfrugtmousse, marengs og
crümble af karameliserede hasselnødder og saltkaramel
Pris pr. person 375,-
Afhentnings byer
Frederikshavn: 2takt, Søndergade 18, mellem kl. 10 og 13
Hjørring: Mammutpladsen mellem kl. 12 og 13
Skagen: Fiskergangen 12B, Vin & Sprit centralen, mellem kl. 11 og 12
Aalborg: Skibsbyggerivej 5, Skat parkeringsplads, mellem kl. 10 og 11
Frist for bestilling & ændringer
Fristen for at booke menuer er den. 27/12 kl. 21.00.
Fristen for ændringer på allerede bookede menuer er den. 27/12 kl. 21.00.
Tilkøb
Snacks pr. person (Chips, oliven, 2takt nødder og aioli) 65,-
Østers pr. stk 35,-
Kransekage pr. stk 35,-
Charcuteri – forskellige pølser og skinker med ost til 2 personer 175,-
Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 400,-
Bobler til nytår pr. flaske, Cremant d´alsace, Bruno Sorg 175,-