Tavleretter
Variation af blomkål m/ smørsauce, rugbrødscrumble, karse og kartofler 155
Rødspætte fra Strandby m/ syltet tyttebær, citron, kartofler og brunet smør sauce 255
Confiteret andelår m/ palmekål, æbler, rødvinssauce og pommes fondant 225
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og croûton 128
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, tomat, pinjekerner, oliven, basilikum og parmesan 135
Tatar af okseinderlår rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 195
Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 315
350 gr. – 415
Frokostplatte
Koldrøget laks m/friskost og karse
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Oksetatar m/ trøffelmayo og syltede løg
Charcuteri: Pølser og skinker m/ Karl-Johan Mayo
2 danske oste m/ marmelade
Pris pr. person: 225 (min. 2 personer.)
Se vores akvavit i restauranten.
Børnemenuer
Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85
Stegt fiskefilet m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85
“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost. Burgerdressing , pommes frites og ketchup 85
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 55
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 38
Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48
Citrontærte m/ marengs 48
Pæretærte m/ creme almonde og vanilje cremefraiche 48
Gammeldags æblekage m/ fløde og makroner 48
Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80
Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100
Gateau Marcel m/ vaniljeis 115
Ost
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155
Salater
Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo 150
Salade Chevre Chaud
Salat m/ gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 150
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg samt citron pure 185
Open sandwich
Sandwich m/ skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 128
Vegetar sandwich m/avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 120
Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 138
Tilkøb: pommes frites m/ aioli 48
Burgere
Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg syltede agurker, briochebolle, hjemmelavet burgerdressing, pommes frites, samt chilimayo 165
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Dertil pommes frites 155
Snacks – Tapas
Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 140
6 stk 275
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68
1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85
Pankopaneret fjæssing m/ sauce tatare 58
Små snackpølser 35
Stegte brisler m/ friskost og karse 58
Ande-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55
Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95
Stegte artiskokker m/ persille 45
Grillet brød m/ dip 35
Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35
Syltede Grønne oliven 38
Saltede nødder 38
Hjemmelavede chips m/dip 35
Pommes frites m/aioli 48