Tavleretter

Variation af blomkål m/ smørsauce, rugbrødscrumble, karse og kartofler 155

Rødspætte fra Strandby m/ syltet tyttebær, citron, kartofler og brunet smør sauce 255

Confiteret andelår m/ palmekål, æbler, rødvinssauce og pommes fondant 225

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og croûton 128

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178

Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, tomat, pinjekerner, oliven, basilikum og parmesan 135

Tatar af okseinderlår rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 195

Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 315
350 gr. – 415

Frokostplatte

Koldrøget laks m/friskost og karse
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Oksetatar m/ trøffelmayo og syltede løg
Charcuteri: Pølser og skinker m/ Karl-Johan Mayo
2 danske oste m/ marmelade

Pris pr. person: 225 (min. 2 personer.) 

Se vores akvavit i restauranten.

Børnemenuer

Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85

Stegt fiskefilet m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85

“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost. Burgerdressing , pommes frites og ketchup 85

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 55

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 38

Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48

Citrontærte m/ marengs 48

Pæretærte m/ creme almonde og vanilje cremefraiche 48

Gammeldags æblekage m/ fløde og makroner 48

Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Gateau Marcel m/ vaniljeis 115

Ost
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155

Salater

Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo 150

Salade Chevre Chaud
Salat m/ gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater  150

Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg samt citron pure 185

Open sandwich

Sandwich m/ skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 128

Vegetar sandwich m/avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 120

Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 138

Tilkøb: pommes frites m/ aioli 48

Burgere

Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg  syltede agurker, briochebolle, hjemmelavet burgerdressing, pommes frites, samt chilimayo 165

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Dertil pommes frites 155

Snacks – Tapas

Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som
tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 140
6 stk 275

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68

1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85

Pankopaneret fjæssing m/ sauce tatare 58

Små snackpølser 35

Stegte brisler m/ friskost og karse 58

Ande-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55

Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95

Stegte artiskokker m/ persille 45

Grillet brød m/ dip 35

Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35

Syltede Grønne oliven 38

Saltede nødder 38

Hjemmelavede chips m/dip 35

Pommes frites m/aioli 48