Forretter
Gillardeau østers m/ vinaigrette og grillet citron
3 stk 140
6 stk 275
Foie Gras terrine m/ chutney, friséesalat og ristet brød 145
Hvide asparges m/ fermenteret pebercreme, sortfods skinke og små salater 145
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135
Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Velegnet til deleforret
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche m/ purløg 375
3-retters sæsonmenu
Forret
Hvide asparges m/ fermenteret pebercreme, sortfodsskinke og små salater
Hovedret
Nordjysk Lam fra Skarndal
m/ braiseret kroket, grillet forårsløg og bagte tomater.
Kartoffelpuré m/ hvidløg. Dertil lammesky og ramsløgsolie.
Dessert
Rabarber Dessert
Amaretto pannacotta m/ rabarber sorbet, broken gel på rabarber, marengs, hvid chokolade samt syltede rabarber
3 retter: 375
2takt’s treatment
Snacks og bobler, sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
775
Snacks – Tapas
Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers m/ viniagrette og grillet citron
3 stk 140
6 stk 275
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche m/ purløg 375
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68
1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85
Hvidløgs gratineret snegle m/ persille og skalotteløg 95
Marvpiber af okse gratineret m/ skalotteløg, persille og soya 75
Små snackpølser 35
Cone m/ tatar og purløgsmayo 45
Stegte brisler m/ friskost og karse 58
Ande-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55
Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95
Grillet brød m/ dip 35
Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35
Syltede Grønne oliven m/ citron 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavede chips m/ dip 35
Pommes frites m/ aioli 48
Hovedretter
FISK
Skærissing stegt på croûton m/ braiseret fennikel, syltet citron og fiskeskum 245
Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185
KØD
Nordjysk Lam fra Skarndal
m/ Braiseret kroket, grillet forårsløg og bagte tomater. Kartoffelpuré m/ hvidløg. Dertil lammesky og ramsløgsolie 245
Confiteret andelår m/ kartoffelkompot med cremefraiche og urter. Dertil grillet forårsløg, hvide asparges og rødvinssauce 225
Tatar af okseinderlår rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 195
Cote de Boeuf
Oksehøjreb af jersey kvæg m/ sauce bordelaise og sauce bearnaise. Dertil bagte tomater, pommes frites og marvben.
For 2 personer 895
Tilberedningstid ca 30 min
Jim’s Burger m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 165
Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 315
350 gr. – 415
SALATER/VEGANSKE
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, ande-croquetter, syltet rødløg og citron puré 185
Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 150
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 150
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 155
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 38
Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48
Citrontærte m/ marengs 48
Rabarber trifli m/ fløde og makroner 48
Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80
Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100
Rabarber Dessert
Amaretto pannacotta m/ rabarber sorbet, broken gel på rabarber, marengs,
hvid chokolade samt syltede rabarber 100
Gateau Marcel m/ vaniljeis 115
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155
Børnemenuer
Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85
Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85
“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 85
Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 55