Forretter
Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 140
6 stk 275
Farseret lange m/ jordskokkekompot, grønne æbler og jordskokkeskum 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Confiteret og glaseret brisler m/ æbler og rødvinssauce 125
Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 145
Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Velegnet til deleforret
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375
3 retters sæsonmenu
Forret
Farseret lange m/ jordskokkekompot, grønne æbler og jordskokkeskum
Hovedret
Braiseret svinekæber m/ skorzonerrodspuré, palmekål, syltet rødløg og braisersky
Dessert
Bagt ananas m/ kokos sorbet og saltkaramel
3 retter: 385
2takt’s treatment
Snacks og bobler, sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
775
Snacks – Tapas
Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 140
6 stk 275
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68
1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85
Små snackpølser 35
Stegte brisler m/ friskost og karse 58
Ande-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55
Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95
Stegte artiskokker m/ persille 45
Grillet brød m/ dip 35
Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35
Syltede Grønne oliven 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavede chips m/ dip 35
Pommes frites m/ aioli 48
Hovedretter
FISK
Skærissing stegt på croûton m/ braiseret fennikel, syltet citron og fiskeskum 245
Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185
KØD
Braiseret svinekæber m/ skorzonerrodspuré, palmekål, syltet rødløg og braisersky 245
Confiteret andelår m/ palmekål, æbler, rødvinssauce og pommes rösti 225
Tatar af okseinderlår rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 195
Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Jim’s Burger m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 165
Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 315
350 gr. – 415
SALATER/VEGANSKE
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, ande-croquetter, syltet rødløg og citron puré 185
Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 150
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 150
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 155
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 38
Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48
Citrontærte m/ marengs 48
Gammeldags æblekage m/ fløde og makroner 48
Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80
Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100
Bagt ananas m/ kokos sorbet og saltkaramel
Gateau Marcel m/ vaniljeis 115
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155
Børnemenuer
Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85
Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85
“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 85
Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 55