Nytårsmenu 2017

Sammen med restaurant Trat2ria – vores italienske søsterrestaurant – har vi sammensat en elegant gourmet nytårsmenu, som du let kan tilbrede og servere for dine gæster nytårsaften. Alle retterne er klargjort af vores dygtige kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i køkkenet. Udførlig vejledning medfølger.

4 retters menu

Hjemmelavet brød, Foccacia & Maltbrød med smør fra Aabybro mejeri

  1. 1. forret
    Anti pasto fra Trat2ria - "Social mad/tapas
"
    Grillede artiskokker, 12 måneders lagret Parmaskinke "DOP", Oliven fra Sicilien, , Karljohanmayo, syltet Peberfrugt fyldt med Friskost og marineret Calimari med mild chili og hvidløg.

2. forret
Cremet Hummersuppe lavet på Læsø jomfruhummer, tilsmagt med Piment d'espelette serveres med luftig Hummerballotine og Purløgsolie, toppet med Frisee og urter.

Hovedret
Krogmodnet dansk Oksemørbrad stegt med timian og syltet hvidløg, serveres med glaseret Løgsoubise,
cremet Jordskokkepure, pommes anna og Rødvinssauce med kantareller.

Dessert
(3 delikate kager) 

Tiramisu fra Trat2ria med mascarponecreme og ladyfinger.
Mørk chokolade Granache glaseret med chokolade og tilsmagt med sprød karamel
.
2takts Mandelkage med brændt Hvidchokolade og Vaniljecreme.

Pris pr. person 348,-

Menuen afhentes på 2takt den 31/12 mellem kl. 11.00 og kl. 14.00.

Take away til dagen derpå ...

Orker du ikke at lave mad dagen efter nytårsaften, så gør vi det gerne for dig!

Hvis du bestiller efter kl. 12. den 1. januar, så kan du hente maden mellem kl. 16 og kl. 20.

Vi har take away til både dig og børnene – læs mere her.

Bestil nytårsmenu

Bestilling skal ske senest den 28/12 kl. 17.00.
Når du modtager bekræftelse på mail, er din bestilling bekræftet.





Navn (skal udfyldes)

E-mailadresse (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Antal personer (skal udfyldes)

Kommentarer eller en besked til 2takt