NYTÅRSMENU 2020

Vi har sammensat en elegant gourmet-nytårsmenu, som du let kan tilberede og servere for dine gæster. Alle retter er klargjort af vores dygtige kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i køkkenet. Udførlig vejledning følger med.

Snacks:
Sprøde rejechips
Tærte med hjemmelavet laksemousse
Hjertesalat med italiensk skinke og peberdressing
Sprøde dybstegte rejer og kimchi mayonnaise
Grillede artiskokker

Brød
Foccacia brød med rosmarin
Pisket kærnemælks smør

Forret
Skærissing stegt på crouton med cremet hummerskum,
fennikelsalat med syltede citron og purløgsolie.

Hovedret
Grillet oksemørbrad med bøgehatte, kartoffelpure,
syltede rødløg, sprød Pancetta, kartoffelchips, timian og trøffelsauce.

Dessert
Karamelkage med sprød knas, hvidchokoladecreme og verbena,
hindbærgele, krystalliseret hvid chokolade og mango pure

Pris pr. person 355,-
(min. 2 personer)

Tilkøb:
Østers pr. stk 30,-
Kransekage pr. stk 35,-
Charcuteri med ost (nok til 2 pers.) 125,-
Caviar de Beluga, oscietra 30gr. 400,-
Bobler til nytår pr. flaske, Cremant d´alsace, Bruno Sorg 159,-

Menuen kan afhentes i følgende byer nytårsaften:
9900 Frederikshavn, 2takt søndergade 18, mellem kl. 10.00 og kl. 13.00
9800 Hjørring, Mammutpladsen mellem kl. 12.00 og kl. 13.00
9990 Skagen, Fiskergangen 12B, Vin & Sprit centralen, mellem kl. 11.00 og kl. 12.00
9000 Aalborg, Vestre Havnepromenade, mellem kl. 10.00 og 11.00

Bestilling af nytårsmenuer skal ske via Nem Tilmelding:

Fristen for at booke menuer er den. 27/12.
Ved afhentning på 2takt har vi i år indført forudbetaling og 2 udleverings stationer, således at I ikke skal stå i kø.

Fristen for ændringer på allerede bookede menuer er den. 27/12.