Nytårsmenu: 2016/17

Forret (God at dele).
Stenovnsbagt surdejbrød med gårdsmør.
Varmrøget laks rørt med cremefraiche og dild.
Charchutterti med 2 slags pølse og karl-johan mayo.
Terrine af and med blomme chutney, syltet græskar og kørvel. Hjemmelavet kartoffel chips. Saltristet nødder.
Butterdejsstænger med revet parmesan.

***

Hovedret
Oksemørbrad med krydderurteskorpe, braisseret kalveculotte. Selleri pûre, saltbagt selleri, kartoffel fondant og rødvins sauce med svampe.

***

Dessert
2takt’s chokoladekage med hjemmelavet nougatis. Braisseret ananas, hvidchokolade crumble, lakridskys og caramel chokoladecreme.

Pr. person 335,-

2takt Take Away Nytårsmenu 2016.
Til nytårsaften har vi sammensat en elegant gourmet menu, som vi sælger “ud af huset” til min. 2 personer. Alle retterne er klargjort af vores dygtige kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i køkkenet. Udførlig vejledning følger med. Der kan tilkøbes en vinmenu som er skræddersyet til menuen. Der er også mulighed for at købe andre lækkerier, som er med til at fuldende den perfekte aften. Bestilling på Telefon 98408090 eller på info@2takt.dk. Bestilling senest den. 27/12 . Menuen afhentes på 2takt den. 31/12 mellem kl. 12.00-14.00.

TILKØB

Østers pr. stk 30,-
Udvalg af europæiske pølser med lækkert tilbehør pr. person 69,-
Udvalg af europæiske oste med lækkert tilbehør pr. person 59,-
Hjemmelavet Flødebolle 19,-
Kransekage (Studenterbrød) 25,-

VINMENU

Bobler til snacks: Cremant de alsace, Bruno Sorg 75cl. 125,-
Bobler til snacks: Champagne Louis Roederer 75cl. 299,-
Hvidvin til forret: Chardonnay, Alemeda 75cl. 79,-
Rødvin til hovedret: Cote De Rhone, Reserva, Familia Perrin 75cl. 95,-
Portvin til desserten: Quinta Sta Eufamia, porto 75cl. 185,-