Nytårsmenu 2017

Årets nytårsmenu er lavet i samarbejde med restaurant Trat2ria, vores italienske søsterrestaurant

4 retters menu

Hjemmelavet brød, Foccacia & Maltbrød med smør fra Aabybro mejeri

1. forret
Anti pasto fra Trat2ria – “Social mad/tapas
”:
Grillede artiskokker, 12 måneders lagret Parmaskinke “DOP”, Oliven fra Sicilien, Karljohanmayo, syltet Peberfrugt fyldt med Friskost og marineret Calimari med mild chili og hvidløg.

2. forret
Cremet Hummersuppe lavet på Læsø jomfruhummer, tilsmagt med Piment d’espelette serveres med luftig Hummerballotine og Purløgsolie, toppet med Frisee og urter.

Hovedret
Krogmodnet dansk Oksemørbrad stegt med timian og syltet hvidløg, serveres med glaseret Løgsoubise,
cremet Jordskokkepure, pommes anna og Rødvinssauce med kantareller.

Dessert
(3 delikate kager) 

Tiramisu fra Trat2ria med mascarponecreme og ladyfinger.
Mørk chokolade Granache glaseret med chokolade og tilsmagt med sprød karamel
.
2takts Mandelkage med brændt Hvid chokolade og Vaniljecreme.

Pris pr. person 348,-

2takt Take Away Nytårsmenu 2017.
Til nytårsaften har vi sammensat en elegant gourmetmenu, som vi sælger “ud af huset” til min. 2 personer. Alle retterne er klargjort af vores dygtige kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i køkkenet. Udførlig vejledning medfølger.

Bestilling af nytårsmenu skal ske på mail:
info@2takt.dk
Oplys venligst:
Emnefelt: Nytårsmenu
Fulde navn, antal af menuer og dit tlf. nummer.

Bestilling skal ske senest den. 28/12 kl. 17.00
Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling senest 12 timer efter.
Når du modtager bekræftelse på mail er din bestilling bekræftet.

Menuen afhentes på 2takt den. 31/12 mellem kl. 11.00-14.00.