På 2takt er julen noget helt særligt!

Her på siden finder I et udpluk af retter og menuer, som vil tilfredsstille de fleste.
Skulle I have nogle speciele ønsker, så laver vi stort set det meste, og planlægger gerne jeres arrangement i samarbejde med jer, så I får det, I ønsker jer til jul.

Brunch i Julen

Brunch

Serveres hver dag fra kl. 10.00-13.00

På 2takt vælger du selv elementerne i din brunchkasse.
Du må gerne vælge den samme ting flere gange.

Vælg mellem:
3 stk. 79 kr     –    5 stk. 119 kr    –    7 stk. 159 kr
Se menuen her:  Brunchmenu

Jule tapas ud af huset

Tapasmenu – Social mad
Den oplagte menu, hvis I er flere der gerne vil slappe af og nyde et udtræk af 2takts klassikere, uden det bliver kompliceret.

TAPAS TOGO

Tapas er “social dining” med mange små retter midt på bordet, hvor hyggen er i fokus.

Hjemmelavet Foccacia brød med lokalt gårdsmør
***
Håndpillede rejer med purløgsmayo og vagtelæg
***
Ægte parmaskinke
***
Spansk inspireret kødboller i panko med krydret tomat salsa
***
Friskrørt oksetatar med sprødt brød og urter
***
Koldrøget laks med friskostcreme, radiser, rugbrødscrumble og dild
***
Rilette af dansk frilandsgris med ristet brioche og syltede løg
***
Oliven fra Sicilien
***
Chips med dip
***
Grissinistænger med humus
***
Oste fra Arla Unika med kvædekompot
***
Chokoladekage med creme og sprødt

Kan bestilles ud af huset til selskaber på mellem 4 og 25 personer.
Skal forudbestilles senest dagen før inden kl. 16.00.

Pris pr. person 198,-

Alt maden er klargjort og anrettet, klar til at hente og nyde.

Julebuffet ud af huset

TIL JULENS FESTER

Hjemmelavet foccaciabrød, maltbrød & rugbrød samt lokal gård smør
***
Fiskefrikadeller med remoulade og citron
***
Æg og håndpillederejer med mayonnaise og dild

***
Tatar af kalveinderlår med trøffelmayo, syltet rødløg og friske urter
***
Brændt laks med æbler, tangsalat, koriander og japansk mayo
***
Hjemmerøget andebryst på salat med crouqetter af and, syltet citron, salat og peberrodscreme
***
Nuddelsalat med pesto, pinjekerner og parmesan
***
Confiteret svinebryst med sprød svær og græskar triologi
***
Rosastegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg
***
Ristede kartofler vendt med honning og sesam
***
2takts cheescake med passionfrugtgele
***
Stracciatella iscreme med karamelliseret chokolade og vaffel

Kan bestilles i perioden 1/11 - 30/12 2019.
Mulighed for yderligere tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 275,-

FROKOST

Frokostmenu (Fra den. 7/11-30/12)
Kl. 12.00-17.00

Klassisk Fiskeplatte
Æg og rejer med purløgsmayo.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks rørt med creme fraiche og urter.
Godt tilbehør og hjemmelavet brød.
pr. person 145,-
Tilkøb til fiskeplatten:
Røde julesild med kapers, løg og dild 20,-
Ris Ala mande 42,-

Den store Julefrokostplatte
Røde julesild med kapers, løg og dild.
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Koldrøget laks med friskostcreme, radiser og rugbrøds crumble.
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med kvædekompot.
Confiteret and med kartoffelkompot og rødvinssky.
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Tilkøb:
Hjemmelavet Ris Ala mande med kirsebærsauce.
42,-

AFTENMENU

Aften menu (kan bestilles hver aften fra den 13/11-30/12)
Kl. 17.00-? (Varmt køkken lukker kl. 21.00).

På 2takt gør vi en ære i at gøre det ordentligt. Vi ønsker, at give jer den bedst mulige julefrokost og har derfor valgt at tilbyde en 3 retters julemenu, som kombinerer det bedste fra det nye "sociale" køkken og det traditionelle menukoncept.
Menuen går i alt sin enkelthed ud på, at I får 6 små forretter serveret som "social" mad midt på bordet, og deler på bedste vis. Efterfølgende serveres sublim gris og til sidst sød og lækker dessert, som den bør være.

Menuen: gælder hver aften fra d. 7/11 til og med d. 30/12 2016.

3 retters julemenu:
Forret: 5 forskellige Forretter: "Social" mad.

Hummerhotdog med hjertesalat og kimchimayo.
***
12 måneders serranoskinke fyldt med friskost.
***
Chevichi af torsk med koriander, lime, mild chili og verdens bedste olivenolie.
***
Terrine af fasan med foie gras, syltede æbler og sprødt brød
***
Rørt oksetatar med friske krydderurter, purløgsmayo og hjemmelavet chips

Hovedret:
Rosa stegt andebryst glaseret med appelsin, sprød rødbedesalat, brødkarse, lind kartoffelpure med smør, sauce gastrique

Dessert:
Kirsebær en surprise med mandeldaquise, vaniljeparfait, kirschsyltede kirsebær og sprød marengs.

325,- pr. person (minimum 2 personer).

Tilkøb: 3 slags kvalitets oste med hjemmelavet kompot og syltede valnødder 89,-

Tilkøb: 3 timers fri øl, sodavand og vin 225,-

2Takt Treatment


Champagne & snacks.
3 retters julemenu 
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 675,-

Vi har selvfølgelig stadig vores normale ala carte kort hele julen. se det her: http://www.2takt.dk/aftenmenu/

2takt Jule anbefalinger:

Ægte spansk sortfodskinke 50,- (Snacks)
***
Confit af andelår med kartoffelkompot, kål og rødvinssauce 195,- (Hovedret)
***
Oksemørbrad med skorzonerrodspure, grillet persillerod, sauce bearnaise, bordelaise og pommes frites 295,-
***
Helstegt søtunge med jomfruhummer, hummersauce, spinat saute og asparges kartofler 325,-