På 2takt er julen noget helt særligt!

Her på siden finder I et udpluk af retter og menuer, som vil tilfredsstille de fleste.
Skulle I have nogle speciele ønsker, så laver vi stort set det meste, og planlægger gerne jeres arrangement i samarbejde med jer, så I får det, I ønsker jer til jul.

Brunch i Julen

Brunch

Serveres hver dag fra kl. 10.00-13.00

På 2takt vælger du selv elementerne i din brunch.
Du må gerne vælge den samme ting flere gange.

Vælg mellem:
3 stk. 79 kr     –    5 stk. 119 kr    –    7 stk. 159 kr
Se menuen her:  Brunchmenu

Juletapas ud af huset

Jule Tapas togo – Social mad
Den oplagte menu, hvis I er flere der gerne vil slappe af og nyde et udtræk af 2takts klassikere, uden det bliver kompliceret.

Hjemmelavet Ciabattabrød med lokalt gårdsmør
***
Håndpillede koldvandsrejer med purløgsmayo og vagtelæg
***
Ande crouqetter med rødbede, solbær, ristet valnødder og appelsin
***
Koldrøget laks med hytteost, radiser og rugbrødscrumble
***
Rørt tatar med urter og æggeblommecreme
***
Grønne oliven fra Sicilien
***
Chips med dip
***
Grissinistænger med humus
***
Oste fra Arla Unika med kvædekompot
***
Ris Ala mande med kirsebær

Kan bestilles ud af huset til selskaber på mellem 4 og 25 personer.
Skal forudbestilles senest dagen før inden kl. 16.00.

Pris pr. person 199,-

Alt maden er klargjort og anrettet, klar til at hente og nyde.

Julebuffet ud af huset

TIL JULENS FESTER

Hjemmelavet foccaciabrød, maltbrød & rugbrød samt lokal gård smør
***
Fiskefrikadeller med remoulade og citron
***
Æg og håndpillederejer med mayonnaise og dild
***
Tatar af kalveinderlår med trøffelmayo, syltet rødløg og friske urter
***
Koldrøget laks med hytteost, rugbrødscrumble og radiser
***
Hjemmerøget andebryst på salat med crouqetter af and, citronpure, crudit og Karl-Johan mayo
***
Svampesauce
***
Confiteret andelår med stegte grønkål og mandler
***
Rosastegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg
***
Ristede kartofler vendt med urter og smør
***
Brownie med chokoladecreme og friske bær
***
Vaniljeiscreme med karamelliseret chokolade

Kan bestilles i perioden 1/11 - 30/12 2020.
Mulighed for yderligere tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 275,-

FROKOST

Frokostmenu (Fra den. 12/11-30/12)
Kl. 12.00-17.00

Den store Julefrokostplatte
Røde julesild med kapers, løg og dild.
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Koldrøget laks med hytteost, radiser og rugbrøds crumble.
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med kvædekompot.
Confiteret and med kartoffelkompot og rødvinssky.
Pr. person 175,- (Minimum 2. personer).

Tilkøb:
Hjemmelavet Ris Ala mande med kirsebærsauce.
42,-

Vi har selvfølgelig også vores almindelig frokost menukort at vælge imellem:)

AFTENMENU

Aften menu (kan bestilles hver aften fra den 12/11-30/12).
(Varmt køkken lukker kl. 21.00).

På 2takt gør vi en ære i at gøre det ordentligt. Vi ønsker, at give jer den bedst mulige julefrokost og har derfor valgt at tilbyde en 3 retters julemenu. Menuen kan med fordel opgraderes til 4 eller 5 retter og tilbydes selvfølgelig også som vores populære Treatment helaftens forkælelse

Vælg mellem 3-4 eller 5 retters julemenu:

3 retters menu 325,-

Carpaccio af torsk med gin sorbet, pebercreme, citronpure, agurk, rugbrødchips og spæde salater
***
Confiteret andelår, kartoffelpure, frisk grønkål, mandler og sauce med æbler og honning
***
Cheesecake, mandler, hvidchokolade, nødder, kirsebær og pistacieiscreme

4 retters menu 395,-

Carpaccio af torsk med gin sorbet, pebercreme, citronpure, agurk, rugbrødchips og spæde salater
***
Vildt Consomme med trøffel, sprødt dyrekød, trompet svampe og kørvel
***
Confiteret andelår, kartoffelpure, frisk grønkål, mandler og sauce med æbler og honning
***
Cheesecake, mandler, hvidchokolade, nødder, kirsebær og pistacieiscreme

5 retters menu 465,-

Carpaccio af torsk med gin sorbet, pebercreme, citronpure, agurk, rugbrødchips og spæde salater
***
Vildt Consomme med trøffel, sprødt dyrekød, trompet svampe og kørvel
***
Confiteret andelår, kartoffelpure, frisk grønkål, mandler og sauce med æbler og honning
***
Comte med havreflager, vin jaune sauce og ristet valnødder
***
Cheesecake, mandler, hvidchokolade, nødder, kirsebær og pistacieiscreme

Tilkøb: 3 timers fri øl, sodavand og vin 225,-

2Takt Treatment


Champagne & snacks.
3 retters julemenu 
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 675,-. 4 retters 800,-. 5 retters 925,-

Vi har selvfølgelig stadig vores normale ala carte kort hele julen. se det her: http://www.2takt.dk/aftenmenu/