På 2takt er julen noget helt særligt!

Her på siden finder I et udpluk af retter og menuer, som vil tilfredsstille de fleste.
Skulle I have nogle speciele ønsker, så laver vi stort set det meste, og planlægger gerne jeres arrangement i samarbejde med jer, så I får det, I ønsker jer til jul.

FROKOST

Frokostmenu (Fra den. 21/11-30/12)

Klassisk Fiskeplatte
Æg og rejer.
Fiskefrikadelle.
Fiskefilet.
Hjemmerøget laksetatar.
Godt tilbehør og hjemmelavet brød.
pr. person 129,-

Julefrokost platte
Hjemmelavet marineret sild, med kapers og løg.
Fiskefrikadeller med remoulade og citron.
Hjemmerøget laks, rørt med cremefraich og dild.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Oste fra Arla Unika med kvæde kompot.
Confiteret and med kartoffel kompot og rødvinssky.
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Tilkøb:
Hjemmelavet Ris Ala mande med kirsebærsauce.
42,-

JULEBUFFET UD AF HUSET
Julebuffet: (Kan bestilles fra den 15/11 - 30/12 )

2 slags hjemmelavet brød og gårdsmør.
***
Rejer og blomkål i dild dressing med mayonnaise.
***
Bagt torsk med butternut græskar puré, syltet tyttebær og brunet smørsauce.
***
12 måneders tørret fransk landskinke fra Bayonne med parmesan, hjertesalat og Espelette mayo.
***

Salat med rodfrugter vendt med senneps dressing og nødder.
***
Braiseret oksesteg med rosenkål og granat æble.
***
Confit af andelår med timian.
***
Kartoffel gratin med muskat og vesterhavsost.
***
Hjemmelavet Citronmåne.
***
Vanilje is med knas.
***
Gammeldags Æblekage med makroner og flødeskum.

Pris pr. person: 199,- pr. person.

Maden anrettes på vores service, og skal leveres retur senest 2 dag efter.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 2 dage før.

AFTENMENU

Aften menu (fra den 21/11-30/12)

På 2takt gør vi en ære i at gøre det ordentligt. Vi ønsker, at give jer den bedst mulige julefrokost og har derfor valgt at tilbyde en 3 retters julemenu, som kombinerer det bedste fra det nye "sociale" køkken og det traditionelle menukoncept.
Menuen går i alt sin enkelthed ud på, at I får 5 små forretter serveret som "social" mad midt på bordet, og deler på bedste vis. Efterfølgende serveres sublim and og til sidst sød dessert, som den bør være.

Menuen: gælder hver aften fra d. 21/11 til og med d. 30/12 2016.

3 retters julemenu:
Forret: 5 forskellige Forretter: "Social" mad.

12 måneders tørret fransk landskinke fra bayonne med parmesan,
Hjertesalat og Espelette mayo.
***
Jomfruhummer i sprød dej med chili mayo.
***
Butterdejsskal med fransk poussin, trøffel og portvin.
***
Champagne gratineret østers med brændt kål.
***
Bagt torsk med butternut græskar pûre, syltet tyttebær
og brunet smørsauce.

Hovedret:
And a la orange Rosa stegt berberi andebryst i orange sauce med pom fondant, saltbagt selleri,
selleri pûre, stegte svampe og glaseret julesalat.

Dessert:
Mandelkage med hjemmelavet vaniljeiscreme, kanelsyltet æbler, brændt hvidchokolade,
tranebærgele og hvidgløgg sauce.

335,- pr. person (minimum 2 personer).

Tilkøb: 3 slags danske oste med hjemmelavet kvædekompot og syltet valnødder 89,- 

2Takt Treatment


Champagne & snacks.
3 retters sæsonmenu 
med vinmenu. 


Pr. person 639,-


SIGNATURRETTER VI ANBEFALER I JULEN:

Confit af andelår med vinterkål, pom fondant og rødvins sauce (175,-)
***
Skærissing på crouton med braisseret fennikel, fiskeskum, syltet citron og fennikelsalat (215,-)
***
Oksemørbrad med syltet løg, løgpure, brændt løg, sauce bordelaise, bearnaise og pommes frites (295,-)
***
Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med 2 slags grøntsager, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (685,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.