På 2takt er julen noget helt særligt!

Her på siden finder I et udpluk af retter og menuer, som vil tilfredsstille de fleste.
Skulle I have nogle speciele ønsker, så laver vi stort set det meste, og planlægger gerne jeres arrangement i samarbejde med jer, så I får det, I ønsker jer til jul.

FROKOST

Frokostmenu (Fra den. 13/11-30/12)

Klassisk Fiskeplatte
Æg og rejer med purløgsmayo.
Hjemmelavet fiskefrikadelle.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks rørt med fremefraiche og urter.
Godt tilbehør og hjemmelavet brød.
pr. person 145,-
Tilkøb til fiskeplatten:
Røde julesild 25,-
Ris Ala mande 42,-

Den store Julefrokost platte
Røde julesild med kapers, løg og øko cremefraiche.
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Hjemmerøget laks med purløg, radiser og rugbrødscrumble.
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med figenkompot.
Confiteret and med kartoffelkompot og rødvinssky.
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Tilkøb:
Hjemmelavet Ris Ala mande med kirsebærsauce.
42,-

 

AFTENMENU

Aften menu (kan bestilles hver aften fra den 13/11-30/12)

På 2takt gør vi en ære i at gøre det ordentligt. Vi ønsker, at give jer den bedst mulige julefrokost og har derfor valgt at tilbyde en 3 retters julemenu, som kombinerer det bedste fra det nye "sociale" køkken og det traditionelle menukoncept.
Menuen går i alt sin enkelthed ud på, at I får 6 små forretter serveret som "social" mad midt på bordet, og deler på bedste vis. Efterfølgende serveres sublim gris og til sidst sød og lækker dessert, som den bør være.

Menuen: gælder hver aften fra d. 13/11 til og med d. 30/12 2016.

3 retters julemenu:
Forret: 6 forskellige Forretter: "Social" mad.

Jomfruhummer fra Læsø i sprød skorpe med krydderurter chilimayonnaise.
***
Rødvinsmarineret okseinderlår med ostecreme og agurk.
***
Bloddy Mary østers, franske østers i tomat med blegselleri, tabasco og citron.
***
Pocheret rødtunge med selleripuré, sprød karse og brunet soya/ingefærsmør.
***
Grillet brioche med foie gras royale og blomme-/kanelchutney
***
Kalvetatar med pocheret æggeblomme, trøffelcreme og urter

Hovedret:
Glaseret svinefilet med sprød svær, tyttebær, rødkålssaute med brøndkarse og appelsin, kartoffel/smørpuré og rødvinssauce.

Dessert:
Kirsebær en surprise med mandeldaquise, vaniljeparfait, kirschsyltede kirsebær og sprød marengs.

325,- pr. person (minimum 2 personer).

Tilkøb: 3 slags kvalitets oste med hjemmelavet kompot og syltet valnødder 89,-

Tilkøb: 3 timers fri øl, sodavand og vin 225,-

2Takt Treatment


Champagne & snacks.
3 retters julemenu 
med tilhørende vinmenu.
Kaffe og te
Pr. person 649,-


SIGNATURRETTER VI ANBEFALER I JULEN:

Confit af andelår med vinterkål, pom fondant og rødvins sauce (195,-)
***
Oksemørbrad med syltet løg, løgpure, brændt løg, sauce bordelaise, bearnaise og pommes frites (295,-)
***
Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med 2 slags grøntsager, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (685,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.