Tavleretter

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites (175,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og pate serveres med oliven, Karl Johan mayo, cornichons og godt brød (125,-)
Charcuteriplanke med 2 slags danske kvalitets oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, brioche bolle, bacon, cheddarost, icebergsalat, rødløg, tomat, syltet agurk, pommes frites og chilimayonaise  (135,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, pommes frites og bearnaisesauce (270,-)

Salat de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Stjerneskud med 2 stegte skærissingfilet, røget laks, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (175,-)

Vegetar ret: Lun linsesalat med rødbede spagetti, grønkål, syltet citron, pistacie og urter (155,-)

Hummersuppe med jomfruhummer, purløg og crouton (115,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer og hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe(149,-)

Platter

Fiskeplatte
Æg og rejer med purløgsmayo
Røde julesild med kapers, løg og dild
Fiskefilet med remoulade og citron
Koldrøget laks med friskost creme
Godt tilbehør og hjemmelavet brød
pr. person 145,-

Den store frokostplatte
Røde julesild med kapers, løg og dild
Charcuteri: Udvalg af pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise.
Koldrøget laks med friskost creme
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med kvædekompot.
Confiteret and med kartoffelkompot og rødvinssky.
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Tilkøb: Ris al’a mande med kirsebærsauce (42,-)

Børnemenuer

Jims´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllinge nuggets med grøntsags stave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsags stave og remoulade (79,-)

Børneis med chokolade sauce og frugt (49,-)

Sandwich

Sandwich med skagenskinke med mozzarella, pesto, tomat, semidried tomater og pinjekerner (95,-)

Sandwich Boeuf Roti med rosastegt oksefilet, estragonmayonaise, semidried tomater, bløde løg og cornichons (125,-)

Vegetarsandwich med avocado, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner (95,-)

Croque Monsieur, serveres med salat, tomat, løg og friske urter (95,-)
Som Madame (110,-)

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret/let frokost til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas med syltede valnødder (50,-)

Desserter

Cheesecake med passionsgelé (42,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (89,-)

Ris al’a mande med kirsebærsauce (42,-)

Petit four 3 forskellige slags sødt (55,-)

Osteplanke med 3 slags oste, sprødt brød, oliven og hjemmelavet figenkompot (89,-)