Tavleretter

Salat med røget rejer, romanescokål, radiser, kimchimayonnaise og sprødt brød (110,-)

Tatar af okseinderlår med trøffelmayo, syltede løg & bøgehatte, sprødt brød og urter (179,-)

Æg Benedict med koldrøget laks, pocheret æg, brioche, spinat og sauce hollandaise (95,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og pate serveres med oliven, Karl Johan mayo, cornichons og godt brød (125,-)
Charcuteriplanke med 2 slags danske kvalitets oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, brioche bolle, bacon, cheddarost, icebergsalat, rødløg, tomat, syltet agurk, pommes frites og chilimayonaise  (135,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, pommes frites og bearnaisesauce (259,-)

Salat de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, kammusling, chips og cherrytomat (179,-)

Omelet basquaise med serranoskinke og marineret salat (89,-)

Hønsesalat med bacon og svampe (99,-)

Stjerneskud med stegt og dampet rødspættefilet, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (165,-)

Vegetar ret med pommes anna, basquaise, friske urter og olivenolie (149,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør (85,-)

Hummersuppe med jomfruhummer, purløg og crouton (115,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling og hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe(149,-)

Platter

Klassisk Fiskeplatte
Æg og rejer med purløgsmayo
Marineret røde sild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Koldrøget laks med friskost creme
Godt tilbehør og hjemmelavet brød
pr. person 145,-

Den store frokostplatte
Hønsesalat med bacon og svampe
Charcuteri: Udvalg af pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise.
Koldrøget laks med friskost creme
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med figenkompot.
Confiteret and med kartoffel kompot og rødvinssky.
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Børnemenuer

Jims´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokolade sauce og frugt (49,-)

Sandwich

Sandwich med skagenskinke med mozzarella, pesto, tomat, semidried tomater og pinjekerner (95,-)

Sandwich Boeuf Roti med rosastegt oksefilet, estragonmayonaise, semidried tomater, bløde løg og cornichons (125,-)

Vegetarsandwich med avocado, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner (95,-)

Croque Monsieur, serveres med salat, tomat, løg og friske urter (95,-)
Som Madame (110,-)

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret/let frokost til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Stenbiderrogn med creme fraiche på blinis (50,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Rilette af gris på brioche med svampemayo (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

3 stk. “Ostehaps” (50,-)

Desserter

Cheesecake med passionsgelé (42,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Pæretærte med vanilje creme fraiche (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, yougurtis, sveskeis,
Sorbet: Chokolade, mango/passion, hindbær, blåbær og brombær

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (89,-)

Trifli på æbler med fløde og makroner (42,-)

Petit four 3 forskellige slags sødt (55,-)

Osteplanke med 3 slags oste, sprødt brød, oliven og hjemmelavet figenkompot (89,-)