Tavleretter

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres
med salat, aiöli og pommes frites (175,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og pate serveres med oliven, Karl Johan mayo,
cornichons og godt brød (125,-)
Charcuteriplanke med 2 slags danske kvalitets oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, brioche bolle, bacon, cheddarost, icebergsalat, rødløg,
tomat, syltet agurk, pommes frites og chilimayonaise  (135,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder,
semidried tomater og krydderurter (125,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, pommes frites og bearnaisesauce (270,-)

Salat de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Stjerneskud med 2 stegte skærissingfilet, røget laks, håndpillede rejer, lakserogn,
brioche brød og rød dressing (175,-)

Vegetar: Rødbede tatar med friskost, karse, grønsags spagetti, pom. duchesse og grillet brød (155,-)

Hummersuppe med jomfruhummer, purløg og crouton (115,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer og hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe(149,-)

Platter

Fiskeplatte
Æg og rejer med purløgsmayo
Fiskefilet med remoulade og citron
Koldrøget laks med friskostcreme
Hummerfrikadeller med kimchi mayo
Godt tilbehør og hjemmelavet brød
pr. person 145,-

Den store frokostplatte
Klassisk oksetatar med æggeblommecreme og luftig peberrods mayo
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Koldrøget laks med friskostcreme, radiser og rugbrøds crumble
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med kvædekompot
Confiteret and med kartoffelkompot og rødvinssky
Pr. person 165,- (Minimum 2. personer).

Børnemenuer

Jims´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllinge nuggets med grøntsags stave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsags stave og remoulade (79,-)

Børneis med chokolade sauce og frugt (49,-)

Sandwich

Sandwich med skagenskinke med mozzarella, pesto, tomat, semidried tomater og pinjekerner (95,-)

Sandwich Boeuf Roti med rosastegt oksefilet, estragonmayonaise, semidried tomater, bløde løg og cornichons (125,-)

Vegetarsandwich med avocado, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner (95,-)

Croque Monsieur, serveres med salat, tomat, løg og friske urter (95,-)
Som Madame (110,-)

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret/let frokost til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas med syltede valnødder (50,-)

Desserter

Cheesecake med passionsgelé (42,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Æble trifli med makroner og flødeskum (42,)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (90,-)

Petit four 3 forskellige slags sødt (55,-)

Osteplanke med 3 slags oste, sprødt brød, oliven og hjemmelavet figenkompot (89,-)