Hovedretter

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 115

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen tilsmagt med fløde og krydderurter 135
Med pommes og aioli 175

Smørdampet hvide asparges m/ håndpilledet rejer,
sauce mousseline og urter
 150

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 arla unika oste 165

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 165 

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 175

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 295
350 gr. – 395

Frokostplatte

Tatar af okse m/trøffelmayo, syltede rødløg og bøgehatte
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Røget laks med friskost, radise og sprødt rugbrød
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med hjemmelavet marmelade.
Pr. person 195,-
(Minimum 2. personer).

Børnemenuer

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

Stegt fiskefilet med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 30

Cheesecake med passionsfrugtgelé 50

Citrontærte med marengs 50

Citrontærte m/appelsinfilet og vaniljeis 75

Rabarber trifli m/ makroner og flødeskum 50

Crème brûlée med hindbærsorbet 100

Gateau Marcel med vaniljeis 100

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 serveres med lækkert tilbehør

Salater

Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 175

Sandwich

Sandwich med skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 115

Vegetar sandwich med avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 105

Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 125 

I kan med fordel bestille pommes frites m/ aioli til jeres sandwich 45

Burger

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg
syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 96 / 6 stk 165 / 9 stk 250

Små snack pølser 30

Grillet brød med dip 35

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Grillet artiskokker 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Gratineret gedeost på croüton 45

Pommes frites med aioli 45

Skagensskinke 55

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

30+ mdr. lagret Comte ost 80

Ocetra Caviar m/blinis og creme fraiche 350

Dip og dressinger
Hjemmelavet dip/dressing pr stk. 8
Chilimayonnaise – Karl johan mayonnaise – trøffelmayonnaise – aioli – Kimchiemayonnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise 35