Hovedretter

Fiskefrikadeller m/ remoulade, citron og friskbagt rugbrød 105

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 arla unika oste 155

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter 135
Med pommes frites og aïoli 170

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 165 

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 175

Smørstegt rødspætte fra Strandby m/syltede tyttebær, nye kartofler og smør sauce 199

1/2 Sorthummer m/ salat, citron, aioli og urtebrioche 225

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 270
350 gr. – 370

Frokostplatte

Fiskefilet med remoulade
Hjemmelavet fiskefrikadelle med remoulade og citron
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johan Mayo
Tatar af okseinderlår m/ trøffelmayo , syltede løg og bøgehatte
2 danske oste fra Arla Unika med kompot
Hjemmelavet cookie 
Pris pr. person: 175
(Minimum 2 personer.)

Børnemenuer

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 75

Stegt fiskefilet med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 75

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites og ketchup 75

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 25

Sommertærte med bær og hvidchokolade 55

Cheesecake med passionsfrugtgelé 45

Citrontærte med marengs 45

Chokolademousse m/ Madagaskar chokolade, creme chantilly,
karamelliseret hasselnødder og coulis 90

Crème brûlée med hindbærsorbet 90

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 Vælg mellem flg. danske oste:
Gammelknas: Lagret havarti
Hvid dame: Cremet hvidskimmelost
Gnalling: Intens rødkit med blød kerne
Fyrtårnsost: Fast og modnet
Sirius: Dehydrererede  treenighed af rødkit, hvid- og blåskimmel

Salater

Salade Chevre Chaud
Salat med gedeost, ristede valnødder, oliven, syltet pærer og balsamico 145

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 175

Sandwich

Sandwich med skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 95

Vegetar sandwich med avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 95

Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 125 

I kan med fordel bestille pommes frites m/ aioli til jeres sandwich 45

Burger

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg
syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 135
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 135

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron 30 / stk

Små snack pølser 30

Grillet brød med dip 35

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 35

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Grillet artiskokker 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Skagensskinke 55

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

Parmaskinke 75

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke 95

Dip og dressinger
Hjemmelavet dip/dressing pr stk. 8
Chilimayonnaise – Karl johan mayonnaise – trøffelmayonnaise – aioli – Kimchiemayonnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise 35