Tavleretter
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og croûton 125
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175
Rødbede tatar m/ friskost, karse, ristet boghvede og peberrod 145 (Vegetar)
Fransk løgsuppe m/ gratineret ostecrûton 110
Confiteret andelår m/ palmekål, valnødder, syltet rødløg, friskrevet peberrod, rødvinssauce og gnocchi 195
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 185
Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 295
350 gr. – 395
Frokostplatte
Koldrøget laks m/friskost og karse
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Oksetatar m/trøffelmayo og syltede løg
Charcuteri: Pølser og skinker m/ Karl-Johan Mayo
2 danske oste m/ hjemmelavet marmelade
Pris pr. person: 210 (min. 2 personer.)
Se vores akvavit i restauranten.
Børnemenuer
Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
Stegt fiskefilet m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost. Burgerdressing , pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 50
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake m/passionsfrugtgelé 45
Citrontærte m/marengs 45
Glaseret passionsmousse m/browniebund 45
Æbletærte m/pisket vanilje-creme fraiche 45
Gulerodskage m/ ostecreme og karamelliseret valnødder 45
Citrontærte m/marengs, appelsinfilet og vaniljeis 75
Crème brûlée m/hindbærsorbet 100
Gateau Marcel m/vaniljeis 100
Ost
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 110
5 stk 150
Salater
Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo 145
Salade Chevre Chaud
Salat m/ gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 145
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg samt citron pure 175
Open sandwich
Sandwich m/ skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 125
Vegetar sandwich m/avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 115
Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 135
Tilkøb: pommes frites m/ aioli 45
Burger
Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg syltede agurker, briochebolle, hjemmelavet burgerdressing, pommes frites, samt chilimayo 160
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Dertil pommes frites 150
Snacks – Tapas
Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 145
6 stk 285
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350
Små snackpølser 30
Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95
Stegte artiskokker m/ persille 40
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 80
Dumplings m/ chorizo, kartoffel samtdild dressing 55
Stegte brisler m/ friskost og karse 55
Grillet brød m/ dip 35
Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35
Vildt-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55
Syltede Grønne oliven 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavede chips m/dip 35
Pommes frites m/aioli 45