Hovedretter

Stegt Panko paneret fjæsing m/ sauce tatar og citron 110

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 135

Carpaccio af okseinderlår m/ harry´s dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen tilsmagt med fløde og krydderurter 145
Med pommes og aioli 185

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185 

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 185

Helstegt Rødspætte m/ syltet tyttebær, citron, nye kartofler og smørsauce 245

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 295
350 gr. – 395

Frokostplatte

Æg og rejer med purløgsmayo
Charcuteri: Pølser og skinker med Karl-Johanmayonnaise
Brandadedeller (fisk og kartoffel) med sauce tatar
Fiskefilet med remoulade og citron.
2 slags oste med hjemmelavet marmelade.
Pr. person 195,-
(Minimum 2. personer).

Børnemenuer

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

Stegt fiskefilet med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 50

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake med passionsfrugtgelé 55

Citrontærte med marengs 55

Citrontærte m/appelsinfilet og vaniljeis 80

Rabarber trifli m/ makroner og flødeskum 55

Crème brûlée med hindbærsorbet 110

Gateau Marcel med vaniljeis 110

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 serveres med lækkert tilbehør

Salater

Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo 135

Salade Chevre Chaud salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 145

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 185

Sandwich

Sandwich med skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 125

Vegetar sandwich med avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 115

Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 135 

I kan med fordel bestille pommes frites m/ aioli til jeres sandwich 45

Burger

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg
syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Små snack pølser 30

Spaghetti af blæksprutte m/ hvidløg, oliven og tomat 55

Grillet brød med dip 35

Brandade delle (kartoffel/fisk) m/sauce tatar 55

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

Baerii Caviar m/blinis og creme fraiche 350

Hjemmelavet sauce bearnaise 35