Hovedretter
Hjemmelavet fiskefrikadeller m/ hjemmebagt rugbrød, remoulade og en lille salat 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Carpaccio af okseinderlår m/ harry´s dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter 155
Med pommes frites og aïoli 195
Vi anbefaler: Crozes Herimitage, Rhône, Frankrig 100
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175
Stjerneskud m/ rødspættefileter, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, dild og citron 185
Tatar af okseinderlår rørt med urter, æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 185
Smørstegt rødspætte fra Strandby m/ nye kartofler, smørsauce og syltede tyttebær 225
Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites
250 gr. – 285
350 gr. – 385
Frokostplatte
Fiskefrikadelle m/ remoulade og citron
Okse tatar m/ trøffelmayo og syltede løg
Fiskefilet m/ remoulade og citron
Charcuteri: Pølser og skinker m/ Karl-Johan Mayo
2 danske oste m/ hjemmelavet marmelade
Pr. person 210,-
(Minimum 2. personer).
Vegetar
Svampetoast m/ kantareller og champignon i cremet sauce
på smørristet brød, toppet medurter 145
Børnemenuer
Paneret kylling med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
Stegt fiskefilet med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 50
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake med passionsfrugtgelé 45
Citrontærte med marengs 45
Citrontærte med appelsinfilet og vaniljeis 75
Rabarber trifle 45
Crème brûlée med hindbærsorbet 100
Gateau Marcel med vaniljeis 100
Oste 3 eller 5 slags – 95/125 serveres med lækkert tilbehør
Salater
Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskost creme og purløgsmayo 145
Salade Chevre Chaud salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 145
Salade gourmandise Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler,
vildt croquetter, syltet rødløg og citron pure 175
Sandwich
Sandwich med skagensskinke, mozzarella, pesto, tomat, løg og pinjekerner 125
Vegetar sandwich med avokado, mozzarella, pesto, løg og pinjekerner 115
Sandwich m/ oksefilet, aioli, cornichoner, løgpúre, syltede løg og fyrtårns ost 135
I kan med fordel bestille pommes frites m/ aioli til jeres sandwich 45
Burger
Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg
syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 160
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150
Snacks – Tapas
Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Små snack pølser 30
Lakse-rillette med cremefraiche og sprødt brød 50
Grillet brød med dip 35
Stegte artiskokker m/persille 4
Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35
Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45
Oliven fra Sicilien 35
Krustader m/tatar og løvstikke 45
Saltede nødder 35
Hjemmelavet chips med dip 35
Stegte brisler m/friskost og karse 45
Pommes frites med aioli 45
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80
Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95
Schrenckii Caviar 20gr. m/blinis og cremefraiche 350
2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145