DEN GRØNNE BUFFET

DET SUNDE ALTERNATIV

Hjemmelavet Foccacia & Malt brød med lokal gårdsmør
***
Ristet blomkål med mandler, olivenolie og citron
***
Ristet græskar med hjertesalat, citronolie, oliven og ristet græskarkerner
***
Pûre på butterbeans med grov sennep, haricots verts og skalotteløg
***
Sprøde danske grøntsagssalat med frugt, nødder og brøndkarse
***
Bagte rodfrugter vendt med friske krydderurter
***
Stegte kejserhatte gratineret med vesterhavsost
***
Pom. Anna med løg og persille
***
Hjemmelavet gulerodskage med friskost, brændt hvid chokolade og syltet gulerod

Mulighed for tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 199,-

KLASSISK FROKOSTBUFFET

KLASSISK & GODT

Hjemmebagt rugbrød & med lokal gårdsmør
Malt og foccacia
brød
***
Røde sild med løg og capers
***
Fiskefrikadeller med remoulade og citron
***
Hjemmelavet hønsesalat med svampe, purløg og bacon
***
Lun leverpostej med svampe & syltet rødbede
***
Æg og håndpillederejer med mayonnaise og dild
***
Grøn salat med tomat, agurk, ærter, majs og thousand island-dressing
***
Ribbensteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål
***
Svinemørbrad
a la creme
***
Råstegte kartofler
***
Camembert frit med solbærmarmelade
***
Trifli af årstidens frugter eller bær med makroner og vaniljeflødeskum.

Mulighed for tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 10 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 225,-

FISKEN

VI ELSKER FISK

Hjemmelavet foccacia & maltbrød med lokal gårdsmør
***
Krabbesalat i vol au vent med harissa, citron og tomat
***
Stegte jomfruhummer ballotiner med hjertesalat, kimchi mayo og koriander
***
Koldrøget laks med friskostcreme, vagtelæg, transparente agurker, rugbrødscrumble og radisser
***
Dampet rødspætte
 på salat med peberfrugt, basilikum, olivenolie, og krydderurter
***
Bagt torsk med selleripure, glaseret rødbeder og brunet smørsauce
***
Havtaske med fransk bacon, ærter francaise og kørvelcreme
***
Danske kartofler med smør og persille
***
2takts mazerinkage med syltet brombær og vaniljeparfait

Mulighed for yderligere tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 300,-

HAPSER BUFFET

RECEPTIONSBUFFET

Syltet grønne italienske oliven
***
Ristede og saltede nødder
***
Små snackpølser med parmesan
***
Grillet foccia brød med dip
***
Grillet artiskokker
***
Varmrøget laks med dild & creme
***
Små fyldte peberfrugter med friskost
***
Grissini med humusdip
***
Hjemmelavet chips med aiöli
***
Vol au vent med hjemmelavet hummersalat
***
Sprøde croquette af okse med svampemayo
***
“Ostestænger”
med sprødt brød og sødt

Maden anrettes på vores service og skal bestilles senest 3 dage før.
Minimum 15 personer ud af huset.
Pris pr. person 175,-

THE SIMPLE FEAST

TIL ALLE LIVETS FESTER

Hjemmelavet foccacia & maltbrød & lokal gård smør
***
Marineret spidskålssalat med ristet sesamolie, lime, rød piment og brøndkarse
***
Farseret skærising med fransk inspireret basquaise sauce, olivenolie og basilikum
***
Rødvinsmarineret okseinderlår med agurk, bergamotte citron og ostecreme
***
Brændt laks med æbler, tangsalat, koriander og japansk mayo
***
Tempura Rejer med sur/sød dressing og romainesalat
***
Nuddelsalat med pesto, pinjekerner og parmesan
***
Farseret kalkunbryst med svampe og bacon
***
Rosastegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg
***
Ristede kartofler vendt med honning og sesam
***
Hjemmelavet lyse cookies
***
Stracciatella iscreme med karamelliseret chokolade og vaffel

Mulighed for yderligere tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 249,-

LUKSUS BUFFET

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hjemmelavet foccacia & maltbrød med lokal gårdsmør
***
Ægte parmaskinke med cornichons, Karl Johan-mayo og oliven
***
Håndpillede rejer & Avokado
***
Bagt
rødtunge farseret med jomfruhummer, frisk spinat og peberfrugter
***
Hjemmerøget andebryst på salat med crouqetter af and, syltet citron, salat og peberrodscreme
***
Tatar af kalveinderlår med trøffelmayo, syltet rødløg og friske urter
***
Rosa stegt oksemørbrad med timian og hvidløg
***
Confiteret svinebryst med sprød svær og græskar triologi
***
Pom. Anna med urter & trøffelsauce
***
2takts cheescake
med passionfrugtgele
***
Gateaux Marcell – dobbeltlags chokoladekage
***
Hjemmelavet vaniljeiscreme

Mulighed for yderligere tilkøb af fiske & kødretter.
Anrettes på vores service.
Minimum 15 personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.
Pris pr. person 375,-