BUFFET KLASSIKER

2TAKT KLASSIKER (Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Havtaske med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Oksefilet med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Citrontærte med marengs
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 325,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

 

VINTERBUFFET

Vinterbuffet (Kan bestilles fra den 1/1 - 31/1)
11 retter

2 slags hjemmelavet brød og gårdsmør.
***
Håndpillede rejer og blomkål i dilddressing.
***
Røget dyrekølle med hjertesalat, parmasan og dressing.
***
Bagt torsk med selleripuré, brunet smørsauce, karse og rugbrødscrumble.
***
Salat med rodfrugter vendt med senneps dressing og nødder.
***
Kalveculotte med rosenkål og granatæble
***
Confit af andelår med timian og sky.
***
Kartoffelgratin med muskat og vesterhavsost.
***
Chokoladebrownie med hasselnødder, kirsebær og karamel.
***
Hjemmelavet Vaniljeis.
***
Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum.

Pris pr. person: 249,- pr. person.

Maden anrettes på vores service, og skal leveres retur senest 2 dag efter.
Minimum 15 personer ud af huset.