Buffet – klassiker

2takt Klassiker (Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat 2takt style
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Torsk med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Kalveculotte med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Cheesecake med passionsgele
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 250,- pr. person

Valgfrit om maden skal anrettes på vores service: depositum 300kr.
Eller engangsfade. Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.

Som selskab i huset 299,- og minimum 20 personer.
 

FORÅRSBUFFET

Forårsbuffet ud af huset:
(Kan bestilles fra den 1/3 - 30/6 2017 )

Forårsbuffet
2 slags hjemmelavetbrød og gård smør.

***

Skaldyrssalat med frisk spinat, piment, koriander og ingefær.

***

Salat med røget andebryst og sprød and, syltet rødløg, citron samt friske krydderurter.

***

Farseret rødspætte med urter i juillienne, hvidvin og persille.

***
Kartoffelsalat med Ramsløg, tomat, bacon og olivenolie

***

Kylling fra Rokkedahl i riesling med flødesauce, champignon, skalotteløg, cornichons og capers.

***
Langtidsstegt oksefilet, med hvidløg og timian samt estragon mayo.

***
Rabarber trifli med makroner og vanilje flødeskum.

***

Gulerodskage med friskost, brændt hvidchokolade og syltet gulerod.

Minimum. 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Ud af huset: 199,-
Som selskab i huset 249,- og minimum 20 personer.

Buffet – NY

Buffet 1. 
(Anbefalet)
2 slags hjemmelavet brød og lokal gårdsmør.

***

Dampet rødtunge i salat med grønne asparges, vendt med olivenolie, små tomater og krydderurter.

***

Stegte tigerrejer med syltet piment, hvidløg, mild chili og koriander.

***

Forårssalat med sprød salat, nye grøntsager, friseesalat, nødder, vendt i vinaigrette og brøndkarse.

***

Serrano skinke med karl-johan mayo, cornichons og oliven.

***

Rosa kalveculotte stegt med timian og hvidløg.

***

Langtidsstegt svinenakke af dansk frilandsgris, marineret a la Pulled Pork.

***

Farseret unghanebryst med svampe og bacon.

***

Bagte rodfrugter vendt med senneps vinagrethe og friske krydderurter.

***

Ristet kartofler vendt med honning og sesam.

***

Pastasalat med tomater, basilikumspesto, pinjekerner og parmesan.

***
2takts brownie med vaniljeis, hasselnødder og syltet brombær.

***

Hvidchokolade Pannacotta med bær gele, lakrids knas og citron verbena.

Pris pr. person ud af huset: 249,- minimum 15 personer.
Pris pr. person som selskab i huset 299,- minimum 20 personer.