BUFFET KLASSIKER

2TAKT KLASSIKER
(Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat 2takt style
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Torsk med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Kalveculotte med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Cheesecake med passionsgele
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 249,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

Som selskab i huset 299,- og minimum 20 personer.

Studenterbuffet 11 retter

Studenterbuffet 
(Anbefalet)
(Kan bestilles fra den. 1/6 - 31/7)

2 slags hjemmelavet brød og lokal gårdsmør.

***

Dampet rødtunge i salat med grønne asparges, vendt med olivenolie, små tomater og krydderurter.

***

Stegte tigerrejer med syltet piment, hvidløg, mild chili og koriander.

***
Salat med sprød salat, nye grøntsager, friseesalat, nødder, vendt i vinaigrette og brøndkarse.

***

Serrano skinke med karl-johan mayo, cornichons og oliven.

***
Rosa kalveculotte stegt med timian og hvidløg.

***

Langtidsstegt svinenakke af dansk frilandsgris, marineret a la Pulled Pork.

***

Farseret unghanebryst med svampe og bacon.

***

Ristet kartofler vendt med honning og sesam.

***

Pastasalat med tomater, basilikumspesto, pinjekerner og parmesan.

***
2takts brownie med vaniljeis, hasselnødder og syltet brombær.

***

Rabarber trifli med makroner og vaniljefløde

Pris pr. person ud af huset: 249,- minimum 15 personer.
Pris pr. person som lukket selskab i huset 299,- minimum 20 personer.

FORÅRSBUFFET

FORÅRSBUFFET ud af huset:
(Kan bestilles fra den 1/3 - 30/6 2017 )

Forårsbuffet
2 slags hjemmelavetbrød og gård smør.

***

Skaldyrssalat med frisk spinat, piment, koriander og ingefær.

***

Salat med røget andebryst og sprød and, syltet rødløg, citron samt friske krydderurter.

***

Farseret rødspætte med urter i juillienne, hvidvin og persille.

***
Kartoffelsalat med Ramsløg, tomat, bacon og olivenolie

***

Kylling fra Rokkedahl i riesling med flødesauce, champignon, skalotteløg, cornichons og capers.

***
Langtidsstegt oksefilet, med hvidløg og timian samt estragon mayo.

***
Rabarber trifli med makroner og vanilje flødeskum.

***

Gulerodskage med friskost, brændt hvidchokolade og syltet gulerod.

Minimum. 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Ud af huset: 199,-
Som selskab i huset 249,- og minimum 20 personer.

 

SOMMERBUFFET

(Kan bestilles fra den 15/6 - 31/9 2017 )

Malt & Foccacia brød med gårdsmør.
***
Krabbesalat med avocadocreme, små tomater og kartoffelchips.
***
Hjemmerøget laks rørt med øko cremefraiche, dild og urter.
***
Bagt kulmule
***
Ærtefrikassê og gulerødder.
***
Sommer salat marineret med vinegrethe, frugter, nødder og krydderurter.
***
Kyllingbryst marineret med BBQ
***
Majs med estragon.
***
Langtidsstegt Kalveculotte med estrogoncreme
***
Nye kartofler med løvstikke.
***
Fragilité med sommerbær og diplomatcreme.
***
Hjemmelavet vaniljeiscreme med knas.

Minimum. 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Ud af huset: 199,-
Lukket selskab i huset 249,- og minimum 20 personer.