BUFFET KLASSIKER

2TAKT KLASSIKER
(Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Torsk med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Kalveculotte med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Citrontærte med marengs
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 249,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

Som selskab i huset 299,- og minimum 20 personer.

EFTERÅRSBUFFET LUKSUS

Luksus buffet 
(Anbefalet)
(Kan bestilles fra den. 4/9 - 15/11)

2 slags brød og lokal gård smør.
***
Dampet rødspætte i salat med tomat, peberfrugt, basilikum, olivenolie, og krydderurter.
***
Stegte tigerrejer med safran aioli, mild chili og koriander.
***
Salat med sprøde grøntsager, frisee, nødder, vendt i vinaigrette og brøndkarse.
***
Serranoskinke med karl-johan mayo, cornichons og oliven.
***
Rosastegt oksefilet stegt med timian og hvidløg.
***
Langtidsstegt svinenakke af dansk frilandsgris, marineret a la pulled pork.
***
Farseret unghanebryst med svampe og luksus bacon.
***
Bagte rodfrugter vendt med friske krydderurter.
***
Ristet kartofler vendt med honning og sesam.
***
Pasta salat med pesto, pinjekerner og parmesan.
***
2takts mazarinkage med Mandler og syrnet creme.
***
Vanilje iscreme med syltet brombær
***
Cheescake med passionfrugt gele.

Pris pr. person ud af huset: 249,- minimum 15 personer.
Pris pr. person som lukket selskab i huset 299,- minimum 20 personer.

SOMMERBUFFET

(Kan bestilles fra den 3/6 - 3/9 2017 )

Malt & Foccacia brød med gårdsmør.
***
Krabbesalat med avocadocreme, små tomater og kartoffelchips.
***
Hjemmerøget laks rørt med øko cremefraiche, dild og urter.
***
Bagt kulmule
***
Ærtefrikassê og gulerødder.
***
Sommer salat marineret med vinegrethe, frugter, nødder og krydderurter.
***
Kyllingbryst marineret med BBQ
***
Majs med estragon.
***
Langtidsstegt Kalveculotte med estrogoncreme
***
Nye kartofler med løvstikke.
***
Fragilité med sommerbær og diplomatcreme.
***
Hjemmelavet vaniljeiscreme med knas.

Minimum. 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Ud af huset: 199,-
Lukket selskab i huset 249,- og minimum 20 personer.

 

 

EFTERÅRSBUFFET
(Kan bestilles fra den 3/9 - 15/11 2017 )

Malt & Foccacia brød med gårdsmør.
***
Varmrøget laks med øko cremefraich, urter og rogn
***
Vol au Vent med kylling, svampe, frisee salat og trøffelolie
***
Bagt kulmule med spidskål og kryddersmør
***
Efterårssalat med sprøde grøntsager, bønner og bær, samt dressing
***
Ristet asparges kartofler m/ purløg og skalotter 
***
Steg af lokal gris med rødvinssky, capers, tyttebær og sprød crumble
***
Salt bagt selleri med persille
***
Langtidsstegt Kalveculotte med timian og hvidløg, samt estrogoncreme
***
Chokoladekage med karamelcreme, brombær og hasselnødder
***
Vanilje parfait med knas

Minimum. 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 2 dage før.
Ud af huset: 199,-
Lukket selskab i huset 249,- og minimum 20 personer.