BUFFET KLASSIKER

2TAKT KLASSIKER (Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Havtaske med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Oksefilet med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Citrontærte med marengs
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 325,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

Som selskab i huset 349,- og minimum 20 personer.

 

STUDENTER & SOMMERBUFFET 2018 (kan bestilles fra den. 1/5 – 15/8)

2 slags hjemmelavet brød og smør
***
Bagt rødspætte med grønne asparges og tomater marineret med olivenolie og citron.
***
Skinke
fra bayonne med hjertesalat, parmesan piment dressing
***
Hjemmerøget torsk med salat, dertil hytteost, radiser, karse, rugbrøds crumble og mormor dressing
***
grill spyd med tigerrejer og peberfrugt marineret med i hvidløg dertil purløgs mayo
***
Grøn salat med sprøde grøntsager, olie/eddike og pinjekerner
***
Langtidsstegt kalveculotte med grillet spidskål og estragon mayo
***
Braiseret svinekæber med beluga linser, syltet citron og tomat concasse
***
Nye kartofler med smør, persille og skalotteløg
***
Hjemmelavet vaniljeis med friske frugter og bær
***
2takts mazarinkage med hvidchokoladecreme og jordbær.

Pris 249kr pr. person.

Anrettes på vores service:

Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

Som selskab i huset 299,-,- og minimum 20 personer.

FORÅRSBUFFET

FORÅRSBUFFET: (Kan bestilles fra den. 16/3-4/6)

2 slags hjemmelavet brød og gård smør.
***
Rejecocktail ala 2takt. Med tomater, cremet dressing og salat.
***
Varmrøget laks med salater, tomater, æg, små kartofler samt friske krydderurter.
***
Farseret skærissing med urter i juillienne, hvidvin og persille.
***
Supreme af Kyllingbryst i riesling flødesauce, med champignon, skalotteløg, cornichons og capers.
***
Kartoffelsalat med Ramsløg, tomat, bacon og olivenolie
***
Kalvespidsbryst i egen sauce med gulerødder.
***
Rabarber trifli med makroner og vanilje flødeskum.
***
Chokoladekage med vaniljeiscreme og sprødt.

Pris 225kr. pr. pers.
Maden anrettes på vores service, og skal leveres retur senest 2 dage efter.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 6 dage før.