BUFFET KLASSIKER

2TAKT KLASSIKER (Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Havtaske med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Oksefilet med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Citrontærte med marengs
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 325,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

EFTERÅRSBUFFET

Efterårsbuffet 2018 (kan bestilles fra den. 31/8 - 10/11)

2 slags hjemmelavet brød med gårdsmør.
***
Hjemmerøget makrel med tomatsalsa, basilikum og maltflager.
***
Krabbe og skaldyrssalat med glaskål, rosapeber og citron.
***
Bagt torsk med rødbede, karse, selleri og brunet smør.
***
Salat med bønner, bacon, feta og olivenolie.
***
Flapmeat med bagte/karamelliseret løg og estragonmayo.
***
Svinebryst med græskar og syltet tyttebær.
***
Lyse cookies med karamelchokoladecreme og brombær.
***
Hjemmelavet Vaniljeiscreme.
***
Gulerodskage med citrusostecreme og sprøde gulerødder.

Pris 250kr pr. person.

Anrettes på vores service:

Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.