BUFFET KLASSIKER

2takt Klassiker (Kan bestilles året rundt).

Brød og smør
***
Skagenskinke med lækkert tilbehør
***
Håndpillede rejer med avokadocreme, og sprødtbrød
***
Marineret kartoffelsalat
***
Salat med varmrøget laks og rygeostcreme, purløgs creme og årstidens grønt
***
Glaceret svineskanker med tyttebær, skalotte og purløg, samt årstidens grøntsag
***
Torsk med krydderurte tapanade og braisseret fennikel
***
Kalveculotte med estragon mayo
***
Unghane med perlebygrisotto
***
Citrontærte med marengs
***
Gateaux marcel (chokoladekage).

Pris pr. person: 249,- pr. person

Anrettes på vores service:
Minimum 15. personer ud af huset, og skal bookes minimum 3 dage før.

Som selskab i huset 299,- og minimum 20 personer.

VINTERBUFFET

Vinterbuffet: (Kan bestilles fra den 1/1 - 15/3)

2 slags hjemmelavet brød og gårdsmør.
***
Rejer og blomkål i dild dressing med mayonnaise.
***
Bagt torsk med butternut græskar puré, syltet tyttebær og brunet smørsauce.
***
Hjertesalat med bayonneskinke, piment d’espelette dressing og parmesan.
***
Salat med rodfrugter vendt med senneps dressing, granatæble og nødder.
***
Braiseret oksesteg i egen sauce og rosenkål .
***
Confit af andelår med timian.
***
Kartoffel gratin med muskat og vesterhavsost.
***
Hjemmelavet citronkage med marcipan og ostecreme.
***
2taks Chokolademousse med vaniljeflødeskum, syltet appelsin og knas.

Pris pr. person: 229,- pr. person.

Maden anrettes på vores service, og skal leveres retur senest 2 dag efter.
Minimum 15 personer ud af huset og skal bookes minimum 6 dage før.