Forretter

Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 145
6 stk 285

Luftig kartoffel/porrersuppe med kammusling, caviar og kartoffel-kompot 125

Fransk løgsuppe med gratineret ostecrûton 110

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Carpaccio af havtaske med jordskokketæppe, østers-vinaigrette, sprøde chips og hasselnødder 125

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350

Tavleretter

Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 145

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater  145

Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg og citron pure 175

Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175

Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 160

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 45

Citrontærte m/ marengs 45

Glaseret passionsmousse m/ browniebund 45

Æbletærte m/ pisket vanilje-creme fraiche 45

Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 75

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Eclaire med kaffe-baileys creme med hasselnødder og vaniljeis 100

Gateau Marcel m/ vaniljeis 100

Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 110
5 stk 150

 

Børnemenuer

Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 80

Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 50 

Hovedretter

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 185

Confiteret andelår m/palmekål, valnødder, syltet rødløg, friskrevet peberrod, rødvinssauce og gnocchi 195

Braisseret oksesteg med confiteret selleri, syltet løg og gnocchi 225

Skærissing stegt på croûton med braiseret fennikel, fiskeskum og polentakartoffel 225 

Stegt oksemørbrad m/ kartoffelkroket, madeira sauce, borretaneløg og salatlødspure 355

Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 295
350 gr. – 395

3 retters sæsonmenu

Luftig kartoffel/porresuppe med kammusling, caviar og kartoffel-kompot
~~~~
Braisseret oksesteg med confiteret selleri, syltet løg og gnocchi
~~~~
Eclaire med kaffe-baileys creme med hasselnødder og vaniljeis

3 retter: 365

2takt’s treatment
Snacks og bobler,  sæsonmenuen med tilhørende vinmenu, fri øl vand
og vin indtil desserten er serveret. Valgfri kaffe
795

Snacks – Tapas

Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som
tapas hovedret for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 145
6 stk 285

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350

Små snackpølser 30

Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95

Stegte artiskokker m/ persille 40

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 80

Dumplings m/ chorizo, kartoffel samt dild dressing 55

Stegte brisler m/ friskost og karse 55

Grillet brød m/ dip 35

Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55

Syltede Grønne  oliven 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavede chips m/ dip 35

Pommes frites m/ aioli 45