Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe tilsmagt med fløde og krydderurter (89,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Salat med krabbeklør, sprød gris, krydderurter og yuzuskum (89,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Hovedretter

Dagens fisk med sauce basquaise og nye danske kartoffel (225,-)

Helstegt rødspætte med syltede tyttebær, nye danske kartofler og citron (199,-)

Kalveculotte med grillet borettaneløg og bønner, artiskokker samt portvins sauce og nye kartofler (199,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (259,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (359,-)

Oksemørbrad med skorzonerrodspure, majs og kantareller, rødvinssauce,
sauce bearnaise og pommes frites (295,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (89,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Blomme & blåbær tærte, sprød marengs og friske blommer (79,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, jordbæris, yougurtis og pistacie
Sorbet: Chokolade, mango/passion, hindbær, blomappelsin, blåbær og brombær

Rødgrød med fløde (42,-)

Bærtærte med chokolade og pistacie (42,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og figenkompot (95,-/129,-)

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllinge nuggets med grøntsags stave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsags stave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites (179,-)

Dagens vegetar ret, spørg tjeneren for yderlige info (149,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen tilsmagt med fløde og krydderurter (125,-)
Med pommes frites og aïoli (149,-)

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (179,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo (135-)

Stjerneskud med stegt og dampet skærissingfilet, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (165,-)

Friske franske østers med vinaigrette og karamelliseret citron 3 stk (70,-) 6 stk (140,-) 12 stk (250,-)

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Salat med krabbeklør,

sprød gris, krydderurter og yuzuskum

Hovedret:
Kalveculotte med grillet borettaneløg og bønner, artiskokker
samt portvins sauce og nye kartofler

Dessert:
Blomme & blåbærtærte med blåbærsorbet,
sprød marengs og friske blommer

325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 145,-
3 glas: 210,-

2takt Treatment
Cremant d´Alsace & snacks.
3 retters sæsonmenu med vinmenu.
Samt valgfri kaffe
Pr. person 649,-

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Rilette af gris på brioche med svampemayo (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas og syltede valnødder (50,-)