Forretter

Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Legeret fiskesuppe m/marineret fisk og urter julienne 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen,
tilsmagt med fløde og krydderurter 125

Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135

2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Tavleretter

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde
og krydderurter dertil pommes frites og aïoli 195
Vi anbefaler: Crozes Herimitage, Rhône, Frankrig 100 

Salat med røget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 145

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145

Salade gourmandise Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter,
syltet rødløg og citron pure 175

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 160
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 15

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175

 

Vegetar

Svampetoast m/kantareller og champignon i cremetsauce
på smørristet brød, toppet med urter 145

 

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake med passionsfrugtgelé 45

Citrontærte med marengs 45

Rabarber trifli 45

Citrontærte med appelsinfilet og vaniljeis 75

Jordbærtærte m/appelsin og diplomatcreme 55

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Brombærbombe m/marcipanbund, vaniljeis og friske brombær 100

Gateau Marcel m/ vaniljeis 100

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør

Hovedretter

Stegt fjæsing  m/ basquaise, asparges kartofler og friske urter 225

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites 185

Smørstegt rødspætte fra Strandby m/ nye kartofler, smørsauce og syltede tyttebær 225

Pluma af Duroc gris m/ sauce blanquette, stegte artiskok og oliven 225

Farseret perlehønebryst m/ lokale kantareller, majs og sauce supreme, hertil nye kartofler 225

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 285
350 gr./ 385
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør vær

Sæsonmenu

3 retters sæsonmenu 365,-

Legeret fiskesuppe m/marineret fisk og urter julienne
~~~~
Farseret perlehønebryst m/ lokale kantareller, majs og sauce supreme, hertil nye kartofler 
~~~~
Brombærbombe m/ marcipan, vaniljeis og friske brombær 

2takt’s treatment:
Snacks og bobler
Sæsonmenuen med tilhørende vinemenu
Valgfri kaffe.
3 retter 750

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 350

Krustader m/ tatar og løvstikke 45

Små snack pølser 30

Stegte brisler m/ friskost og karse 45

Grillet brød med dip 35

Stegte artiskokker m/ persille 40

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45

Oliven fra Sicilien 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Paneret kylling med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45