Forretter
Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Stegte kammuslinger a la nage m/ tomat concassé og krydderurtesalat 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret
Hovedretter
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175
Vol au vent med confiteret brissel og kylling, morkelskum og kørvel 185
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites 185
Stegt havkat og lun kartoffelkompot, forårsløg, oliven og tomat, samt sauce m/ olivenolie, citron og vanilje 225
Pluma af duroc gris med mild hvidløgsemulsion, steget artiskok og oliven 225
Boeuf Onglet m/ rødvinssauce,
borratane løg, salatløgs púre og
pommes Dauphin 225
Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 285
350 gr./ 385
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør vær
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175
Salat & Burger
Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 145
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145
Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 160
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake med passionsfrugtgelé 45
Citrontærte med marengs 45
Gammeldags æblekage 45
Citrontærte med appelsinfilet og vaniljeis 75
Crème brûlée med hindbærsorbet 100
Skyr pannacotta, blodappelsin, marzipan samt estragon 100
Gateau Marcel med vaniljeis 100
Oste 3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør
Sæsonmenu
3 retters sæsonmenu 355,-
Stegte kammuslinger a la nage
m/ tomat concassé og krydderurtesalat
~~~~
Boeuf Onglet m/ rødvinssauce,
borratane løg, salatløgs púre og
pommes Dauphin
~~~~
Skyr pannacotta
blodappelsin, marzipan samt estragon
2takt’s treatment:
Snacks og bobler, sæsonmenuen med tilhørende vine
Fri øl, vand og vin under middagen.
Valgfri kaffe.
3 retter 750
Snacks – Tapas
Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 350
Små snack pølser 30
Lakse-rillette med cremefraiche og sprødt brød 50
Grillet brød med dip 35
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80
Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95
Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35
Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45
Oliven fra Sicilien 35
Grissinistænger med hummus 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavet chips med dip 35
Pommes frites med aioli 45
Børnemenuer
Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45