Forretter

Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 140
6 stk 275

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres m/ suppen tilsmagt med fløde og citron 118

Hvide asparges m/ sauce mousseline, håndpillede rejer og små spæde salater 128

Grillet tun m/ mangosalsa, små tomater, oliven og chips 123

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 128

Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 128

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Velegnet til deleforret

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375

Tavleretter

Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 150

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater  150

Salade Niçiose m/ grillet tun, ansjoser, æg, bønner, oliven og tomat 165

Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg og citron pure 185

Stjerneskud m/ stegt fiskefilet, håndpillede rejer, citron samt rød dressing 185

Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178

Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 165

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 155

Grønne og hvide asparges m/ ærter, små spæde salater, ramsløgsolie samt sauce mousseline 150 (Vegetar)

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 38

Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48

Citrontærte m/ marengs 48

Glaseret passionsmousse m/ browniebund 48

Rabarber trifli m/ fløde og makroner 48

Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Hvid chokolade pannacotta m/ lakrids, marcipan, broken rabarber gel og grøn rabarbersorbet 105

Gateau Marcel m/ vaniljeis 115

Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155

 

Børnemenuer

Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85

Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85

“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 85

Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 55

Hovedretter

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 195

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres m/ suppen tilsmagt med fløde og citron. Dertil pommes frites og aioli 195

Confiteret andelår m/ ærter, bønner, syltede perleløg, spidskål samt rødvinssauce 200

2takt’s Coq au Riesling m/ farseret kylling, svampe, grillet forårsløg, fransk peberbacon og cremet flødesauce 235

Skærissing stegt på croûton med braiseret fennikel og fiskeskum 235 

Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 315
350 gr. – 415

3 retters sæsonmenu

Hvide asparges m/ sauce mousseline, håndpillede rejer og små spæde salater
~~~~
2takt’s Coq au Riesling m/ farseret kylling,
svampe, grillet forårsløg, fransk peberbacon og cremet flødesauce
~~~~
Hvid chokolade pannacotta m/ lakrids, marcipan, broken rabarber gel og grøn rabarbersorbet

3 retter: 375

2takt’s treatment
Snacks og bobler,  sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
775

Snacks – Tapas

Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som
tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 140
6 stk 275

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375

Små snackpølser 35

Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95

Stegte artiskokker m/ persille 45

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68

1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85

Forårsruller m/ and og satay-sauce 58

Stegte brisler m/ friskost og karse 58

Grillet brød m/ dip 35

Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55

Syltede Grønne  oliven 38

Saltede nødder 38

Hjemmelavede chips m/ dip 35

Pommes frites m/ aioli 48