Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Indbagt torsk med muslinger, savoykål og skummende Tonka sauce (99,-)

Charcuteriplanke - Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (115,-)
Med 2 slags danske oste (139,-)

Muslinger fra Vildsund, dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres med suppen, tilsmagt
med fløde og krydderurter (89,-)

Skærissing på crouton med braisseret fennikel, citronsalat og fiskeskum (99,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Salat med gratineret gedeost på croûton med oliven,valnødder, semidried tomater
og krydderurter (125,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår serveres med marineret salat, friske urter og hjemmelavede pommes frites (179,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og paté serveres med oliven, Karl Johan mayo og godt brød (115,-)

Charcuteriplanke yderligere med 2 slags kvalitets oste(139,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (145,-)

Salat de Canard med croquet af and, kammusling, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo og ketchup (135-)

Salat med varmrøget laks og små kartofler, tomat, æg, rygeostcreme og purløgsmayo (115,-)

Stjerneskud med stegt og dampet rødspætte fra hyttefadet i Strandby, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (155,-)

Dampede muslinger (Moules Mariniere) med fennikel og rosmarin, serveres med krydderurter (125,-)

Moules Mariniere med hjemmelavede pommes frites og aïoli (149,-)

Snacks & side orders

Hjemmelavede pommes frites med aïoli (45,-)

Snackudvalg 4 slags med dip (79,-)

Oliven udvalg (39,-)

Ølpølser med parmasan m/ dip (29,-)

6 skiver Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Saltede nødder (39,-)

Varmrøget laks rørt med creme fraiche og urter med sprødt (45,-)

Hjemmelavet chips med aioli (29,-)

Valgfri hjemmelavet dressing/dip: (10,-)
Chillimayo, aïoli, mayonnaise, hvidløgssmør, ketchup, remoulade, Karl Johan mayonnaise

Hjemmelavet bearnaise sauce (35,-)

Hovedretter

Dagens vegetar ret
Spørg tjeneren for yderlige info (145,-)

Skærissing på crouton med braisseret fennikel, citron salat og fiskeskum (199,-)

Lokal fritgående gris 
Confiteret svinebryst med steg af ryg og hjemmelavet pølse
serveres med variation af græskar, skilt sauce og kartoffel (215,-)

Confit af andelår med efterårskål, rødvinssauce og stegte kartofler (175,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites,
hvidløgssmør og sauce bearnaise (249,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites,
hvidløgssmør og sauce bearnaise (349,-)

Oksemørbrad med stegt artiskok, syltet svampe, rødvinssauce,
hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (279,-)

Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med stegt persillerod, bagt tomat, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (685,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.

3-retters sæsonmenu

Indbagt torsk med muslinger, savoykål
og skummende Tonka sauce
***
Lokal fritgående gris 
Confiteret svinebryst med steg af ryg og hjemmelavet pølse
serveres med variation af græskar, skilt sauce og kartoffel
***
Hvidchokoladecreme med citronverbena, tørret blåbær, syltet pærer,
blåbærsorbet og små bagte financiers kager
Pris: 329,- pr. person

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 135,-
3 glas: 195,-

Treatment
3 retters menu
Med Champagne, snack & 3 glas vinmenu
Pr. person: 615,-

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (89,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (79,-)

Hvidchokoladecreme med citronverbena, tørret blåbær, syltet pærer, blåbærsorbet og små bagte financiers kager

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (42,-)

3 slags hjemmelavet sorbet (85,-)

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce (69,-)

Gammeldags æblekage (42,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og kvædekompot (89,-/125,-)