Forretter

Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Stegte kammuslinger a la nage m/ tomat concassé og krydderurtesalat 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Hovedretter

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175

Vol au vent med confiteret brissel og kylling, morkelskum og kørvel 185

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites 185

Stegt havkat og lun kartoffelkompot, forårsløg, oliven og tomat, samt sauce m/ olivenolie, citron og vanilje 225

Pluma af duroc gris med mild hvidløgsemulsion,  steget artiskok og oliven 225

Boeuf Onglet m/ rødvinssauce,
borratane løg, salatløgs púre og
pommes Dauphin 225

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 285
350 gr./ 385
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør vær

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175

Salat & Burger

Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 145

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 160
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake med passionsfrugtgelé 45

Citrontærte med marengs 45

Gammeldags æblekage 45

Citrontærte med appelsinfilet og vaniljeis 75

Crème brûlée med hindbærsorbet 100

Skyr pannacotta, blodappelsin, marzipan samt estragon 100

Gateau Marcel med vaniljeis 100

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør

Sæsonmenu

3 retters sæsonmenu 355,-

Stegte kammuslinger a la nage
m/ tomat concassé og krydderurtesalat
~~~~
Boeuf Onglet m/ rødvinssauce,
borratane løg, salatløgs púre og
pommes Dauphin
~~~~
Skyr pannacotta
blodappelsin, marzipan samt estragon 

2takt’s treatment:
Snacks og bobler, sæsonmenuen med tilhørende vine
Fri øl, vand og vin under middagen.
Valgfri kaffe.
3 retter 750

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 350

Små snack pølser 30

Lakse-rillette med cremefraiche og sprødt brød 50

Grillet brød med dip 35

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45