Forretter

Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 85 / 6 stk 165 / 9 stk 250

Snegle som i Bourgogne m/ persille, hvidløg og sprødt brød 95

Tatar af okseinderlår med marineret stenbidderrogn,
pocheret æggeblomme, ristet rugbrød, friskost creme og karse 
115

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 115

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt m/ fløde og krydderurter 115

Smørdampet hvide asparges m/ håndpilledet rejer,
sauce mousseline og urter 150

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 arla unika oste 165
Velegnet til deleforret

Salat & Burger

Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 175

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145

Vegetarret

Asparges og spæde grøntsager m/ nye kartofler og sauce a la nage 155

Hovedretter

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 165

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 165

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter. Dertil pommes frites og aioli 175

Secreto af sortfodsgris m/ grillet peber, salvie og citrusolie 245

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 175

Kalvefrikassé m/spæde grøntsager,
skummende sauce og ærteskud 
195
Tilkøb: Nye kartofler 35,-

Skærissing på crouton a la nage m/gulerod, løg og spinat og nye kartofler 245

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 295
350 gr./ 395
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør være

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 85 / 6 stk 165 / 9 stk 250

Små snack pølser 30

Grillet brød med dip 35

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Grillet artiskokker 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Gratineret gedeost på croüton 45

Pommes frites med aioli 45

Skagensskinke 55

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffel mayo 95

30+ mdr. lagret Comte ost 80

Ocetra Caviar m/blinis og creme fraiche 350

Dip og dressinger
Hjemmelavet dip/dressing pr stk. 8
Ketchup – Remoulade – Chilimayonnaise – Karl johan mayonnaise – trøffelmayonnaise – aioli – Kimchiemayonnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise 35

3 retters sæsonmenu

Smørdampet hvide asparges m/ håndpilledet rejer,
sauce mousseline og urter
***
Kalvefrikassé m/spæde grøntsager,
skummende sauce og ærteskud
***
Hvid chokolade parfait m/ rabarber glaze på sprød bund,
lakridskys og brokengel

355,-

2Takt Treatment


Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu 
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 750,-

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 30

Cheesecake med passionsfrugtgelé 50

Citrontærte m/ marengs 50

Rabarber trifli med makroner
og flødeskum 50

Citrontærte med appelsinfilet
og vaniljeis 75

Crème brûlée med hindbærsorbet 100

Hvid chokolade parfait m/ rabarber glaze på sprød bund,
lakridskys og brokengel 
100

Gateau Marcel med vaniljeis 100

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør