Forretter
Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Legeret fiskesuppe m/marineret fisk og urter julienne 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen,
tilsmagt med fløde og krydderurter 125
Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135
2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret
Tavleretter
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde
og krydderurter dertil pommes frites og aïoli 195
Vi anbefaler: Crozes Herimitage, Rhône, Frankrig 100
Salat med røget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 145
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145
Salade gourmandise Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter,
syltet rødløg og citron pure 175
Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 160
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 15
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175
Vegetar
Svampetoast m/kantareller og champignon i cremetsauce
på smørristet brød, toppet med urter 145
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake med passionsfrugtgelé 45
Citrontærte med marengs 45
Rabarber trifli 45
Citrontærte med appelsinfilet og vaniljeis 75
Jordbærtærte m/appelsin og diplomatcreme 55
Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100
Brombærbombe m/marcipanbund, vaniljeis og friske brombær 100
Gateau Marcel m/ vaniljeis 100
Oste 3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør
Hovedretter
Stegt fjæsing m/ basquaise, asparges kartofler og friske urter 225
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites 185
Smørstegt rødspætte fra Strandby m/ nye kartofler, smørsauce og syltede tyttebær 225
Pluma af Duroc gris m/ sauce blanquette, stegte artiskok og oliven 225
Farseret perlehønebryst m/ lokale kantareller, majs og sauce supreme, hertil nye kartofler 225
Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 285
350 gr./ 385
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør vær
Sæsonmenu
3 retters sæsonmenu 365,-
Legeret fiskesuppe m/marineret fisk og urter julienne
~~~~
Farseret perlehønebryst m/ lokale kantareller, majs og sauce supreme, hertil nye kartofler
~~~~
Brombærbombe m/ marcipan, vaniljeis og friske brombær
2takt’s treatment:
Snacks og bobler
Sæsonmenuen med tilhørende vinemenu
Valgfri kaffe.
3 retter 750
Snacks – Tapas
Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
2takt favorit snacks Et udvalg af kokkens favorit snacks 145
Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 350
Krustader m/ tatar og løvstikke 45
Små snack pølser 30
Stegte brisler m/ friskost og karse 45
Grillet brød med dip 35
Stegte artiskokker m/ persille 40
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80
Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95
Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35
Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45
Oliven fra Sicilien 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavet chips med dip 35
Pommes frites med aioli 45
Børnemenuer
Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
Paneret kylling med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45