Forretter
Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 85 / 6 stk 165 / 9 stk 250
Snegle som i Bourgogne m/ persille, hvidløg og sprødt brød 95
Tatar af okseinderlår med marineret stenbidderrogn,
pocheret æggeblomme, ristet rugbrød, friskost creme og karse 115
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 115
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt m/ fløde og krydderurter 115
Smørdampet hvide asparges m/ håndpilledet rejer,
sauce mousseline og urter 150
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 arla unika oste 165
Velegnet til deleforret
Salat & Burger
Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135
Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 175
Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145
Vegetarret
Asparges og spæde grøntsager m/ nye kartofler og sauce a la nage 155
Hovedretter
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 165
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 165
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter. Dertil pommes frites og aioli 175
Secreto af sortfodsgris m/ grillet peber, salvie og citrusolie 245
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 175
Kalvefrikassé m/spæde grøntsager,
skummende sauce og ærteskud 195
Tilkøb: Nye kartofler 35,-
Skærissing på crouton a la nage m/gulerod, løg og spinat og nye kartofler 245
Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 295
350 gr./ 395
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør være
Børnemenuer
Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45
Snacks – Tapas
Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 85 / 6 stk 165 / 9 stk 250
Små snack pølser 30
Grillet brød med dip 35
Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35
Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40
Oliven fra Sicilien 35
Grissinistænger med hummus 35
Grillet artiskokker 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavet chips med dip 35
Gratineret gedeost på croüton 45
Pommes frites med aioli 45
Skagensskinke 55
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80
Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffel mayo 95
30+ mdr. lagret Comte ost 80
Ocetra Caviar m/blinis og creme fraiche 350
Dip og dressinger
Hjemmelavet dip/dressing pr stk. 8
Ketchup – Remoulade – Chilimayonnaise – Karl johan mayonnaise – trøffelmayonnaise – aioli – Kimchiemayonnaise
Hjemmelavet sauce bearnaise 35
3 retters sæsonmenu
Smørdampet hvide asparges m/ håndpilledet rejer,
sauce mousseline og urter
***
Kalvefrikassé m/spæde grøntsager,
skummende sauce og ærteskud
***
Hvid chokolade parfait m/ rabarber glaze på sprød bund,
lakridskys og brokengel
355,-
2Takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 750,-
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 30
Cheesecake med passionsfrugtgelé 50
Citrontærte m/ marengs 50
Rabarber trifli med makroner
og flødeskum 50
Citrontærte med appelsinfilet
og vaniljeis 75
Crème brûlée med hindbærsorbet 100
Hvid chokolade parfait m/ rabarber glaze på sprød bund,
lakridskys og brokengel 100
Gateau Marcel med vaniljeis 100
Oste 3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør