Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Friske østers med vinaigrette og karamelliseret citron (25,- pr. stk) – (70,- for 3 stk.) – (140,- for 6 stk.) – (250,- for 12stk.)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres med suppen, tilsmagt
med fløde og krydderurter (89,-)

Salat af krabbekløer med piment, agurk og dild. Sprøde kartoffelchips,
samt skummende creme på yoghurt og hvidløg (99,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Salat med gratineret gedeost på croûton med oliven,valnødder, semidried tomater
og krydderurter (125,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår serveres med marineret salat, friske urter og hjemmelavede pommes frites (179,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og paté serveres med oliven, Karl Johan mayo og godt brød (125,-)

Charcuteriplanke yderligere med 2 slags kvalitets oste(149,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Fiskesuppe med marineret fisk, pocheret æg og krydderurter (125,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (145,-)

Salade de Canard med croquet af and, kammusling, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo og ketchup (135-)

Salat med varmrøget laks og små kartofler, tomat, æg, rygeostcreme og purløgsmayo (115,-)

Stjerneskud med stegt og dampet skærissingfilet fra hyttefadet i Strandby, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (155,-)

Dampede muslinger (Moules Mariniere) med fennikel og rosmarin, serveres med krydderurter (125,-)

Moules Mariniere med pommes frites og aïoli (149,-)

Snacks & side orders

Hjemmelavede pommes frites med aïoli (45,-)

Snackudvalg 4 slags med dip (79,-)

Oliven udvalg (39,-)

Ølpølser med parmasan m/ dip (29,-)

6 skiver Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Saltede nødder (39,-)

Varmrøget laks rørt med creme fraiche og urter med sprødt (45,-)

Hjemmelavet chips med aioli (29,-)

Valgfri hjemmelavet dressing/dip: (10,-)
Chillimayo, aïoli, mayonnaise, ketchup, remoulade, Karl Johan mayonnaise

Hjemmelavet bearnaise sauce (35,-)

Hovedretter

Dagens vegetar ret
Spørg tjeneren for yderlige info (145,-)

Dagens fisk med spinat, Sauce Nage og asparges kartofler (225,-)

Helstegt rødspætte med syltet tyttebær, danske kartofler, smørsauce og citron (199,-)

Braiseret lammeculotte med varme krydderier, sauce af braiserlagen,
smørdampet porrer og danske kartofler (195,-) 

Rosastegt kalveculotte med luftig peberrodssauce, gulerods trilogi, timian
og danske kartofler med smør og persille (215,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (249,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (349,-)

Oksemørbrad med stegte artiskokker og svampe Duxelle, sauce bordelaise,
sauce bearnaise og pommes frites (295,-)

Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med stegt persillerod, bagt tomat, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (695,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Salat af krabbekløer
med piment, agurk og dild. Sprøde kartoffelchips samt skummende creme på yoghurt og hvidløg.
***
Hovedret:
Rosastegt kalveculotte
med luftig peberrodssauce, gulerods trilogi, timian og danske kartofler med smør og persille.
***
Dessert:
Pocheret Clara Friis pærer.
Med hyldebærsuppe, 2takt financiers, vaniljeis, brændt hvid chokolade og sprøde marengsflager. 

325,- pr. Person.

2Takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu 
med vinmenu.
Pr. person 625,-

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (89,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (79,-)

Pocheret Clara Friis pærer med hyldebærsuppe, 2takt financiers, vaniljeis, brændt hvid chokolade og sprøde marengsflager (89,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (50,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, jordbæris, yougurtis
Sorbet: Chokolade, mango/passion, hindbær, blåbær, brombær

Trifli af æble med fløde og makroner (42,-)

Pærertærte med hvid chokoladecreme (42,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og figenkompot (89,-/125,-)