Forretter
Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Snegle som i Bourgogne m/ persille, hvidløg og sprødt brød 110
Bouillabaisse m/ fisk og skaldyr dertil sprødt brød og safran aiöli 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 135
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt m/ fløde og krydderurter 125
Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret
Hovedretter
Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175
Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter. Dertil pommes frites og aioli 185
Skindstegt kulmule m/ sauce vierge og marineret urter 195
Tilkøb: Nye kartofler 35
Secreto af sortfodsgris m/ grillet peber, salvie og citrusolie 265
Helstegt rødspætte m/ syltede tyttebær, citron, nye kartofler og smørsauce 245
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 185
Rosa stegt kalveculotte m/ smørdampet spidskål og bønner,
samt Sauce Bordelaise med røget marv 210
Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 295
350 gr./ 395
Tilkøb: Foie gras 60
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør være
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake med passionsfrugtgelé 55
Citrontærte m/ marengs 55
Rabarber trifli med makroner
og flødeskum 55
Citrontærte med appelsinfilet
og vaniljeis 80
Crème brûlée med hindbærsorbet 110
Kirsebær Clafoutis serveret med Hibiscus is,
karamelliseret hasselnødder og sprød tuille 110
Gateau Marcel med vaniljeis 110
Oste 3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør
Børnemenuer
Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80
Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45
3 retters sæsonmenu
Bouillabaisse m/ fisk og skaldyr
Dertil sprødt brød og safran aiöli
***
Rosa stegt kalveculotte m/ smørdampet spidskål og bønner,
samt Sauce Bordelaise med røget marv
***
Kirsebær Clafoutis serveret med Hibiscus is,
karamelliseret hasselnødder og sprød tuille
355,-
2Takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 750,-
Snacks – Tapas
Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260
Små snack pølser 30
Spaghetti af blæksprutte m/ hvidløg, oliven og tomat 55
Grillet brød med dip 35
Brandade delle (kartoffel/fisk) m/sauce tatar 55
Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35
Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40
Oliven fra Sicilien 35
Grissinistænger med hummus 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavet chips med dip 35
Pommes frites med aioli 45
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80
Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95
Baerii Caviar m/blinis og creme fraiche 350
Hjemmelavet sauce bearnaise 35
Salat & Burger
Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145
Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 185
Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145