Forretter

Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Snegle som i Bourgogne m/ persille, hvidløg og sprødt brød 110

Bouillabaisse m/ fisk og skaldyr dertil sprødt brød og safran aiöli 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 135

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt m/ fløde og krydderurter 125

Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Hovedretter

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter. Dertil pommes frites og aioli 185

Skindstegt kulmule m/ sauce vierge og marineret urter 195
Tilkøb: Nye kartofler 35

Secreto af sortfodsgris m/ grillet peber, salvie og citrusolie 265

Helstegt rødspætte m/ syltede tyttebær, citron, nye kartofler og smørsauce 245

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 185

Rosa stegt kalveculotte m/ smørdampet spidskål og bønner,
samt Sauce Bordelaise med røget marv 210

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 295
350 gr./ 395
Tilkøb: Foie gras 60
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør være

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake med passionsfrugtgelé 55

Citrontærte m/ marengs 55

Rabarber trifli med makroner
og flødeskum 55

Citrontærte med appelsinfilet
og vaniljeis 80

Crème brûlée med hindbærsorbet 110

Kirsebær Clafoutis serveret med Hibiscus is,
karamelliseret hasselnødder og sprød tuille
110

Gateau Marcel med vaniljeis 110

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

3 retters sæsonmenu

Bouillabaisse m/ fisk og skaldyr
Dertil sprødt brød og safran aiöli
***
Rosa stegt kalveculotte m/ smørdampet spidskål og bønner,
samt Sauce Bordelaise med røget marv
***
Kirsebær Clafoutis serveret med Hibiscus is,
karamelliseret hasselnødder og sprød tuille

355,-

2Takt Treatment


Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu 
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 750,-

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Små snack pølser 30

Spaghetti af blæksprutte m/ hvidløg, oliven og tomat 55

Grillet brød med dip 35

Brandade delle (kartoffel/fisk) m/sauce tatar 55

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Andecrouqetter m/ syltetløg og trøffelmayo 40

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

Baerii Caviar m/blinis og creme fraiche 350

Hjemmelavet sauce bearnaise 35

Salat & Burger

Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 145

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 185

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145