Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe tilsmagt med fløde og krydderurter (89,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Smørdampet hvide asparges med sauce mousseline og håndpillede rejer (99,-)

Koldrøget laks med criskostcreme, agurk, vagtelæg, radiser og rugbrødssejl (89,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Hovedretter

Dagens fisk med grønne asparges, spinat, muslingeskum og asparges kartoffel (195,-)

Lammeryg & culotte med ratatouille, pommes allumettes samt sauce med rosmarin (199,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (259,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (359,-)

Oksemørbrad med skorzonerrodspure, grønne og hvide asparges, rødvinssauce,
sauce bearnaise og pommes frites (295,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (89,-)

Rabarber drøm
Vaniljeis med rabarber midte, sprøde marengskys, marcipancrumble og bagte rabarber (89,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, jordbæris, yougurtis
Sorbet: Chokolade, mango/passion, hindbær, blåbær, brombær

Trifli af rabarber med fløde og makroner (42,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og figenkompot (95,-/129,-)

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllinge nuggets med grøntsags stave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsags stave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår med trøffelmayo, syltede løg & bøgehatte, valnødde croutons og urter (179,-)

Dagens vegetar ret, spørg tjeneren for yderlige info (149,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen tilsmagt med fløde og krydderurter (125,-)
Med pommes frites og aïoli (149,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (179,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo (135-)

Salat med røget rejer, romanescokål, radiser, spinat, kimchimayonnaise (110,-)

Stjerneskud med stegt og dampet skærissingfilet, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (165,-)

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Smørdampet hvide asparges

med sauce mousseline og håndpillede rejer

Hovedret:
Lammeryg & culotte 
med ratatouille, pommes allumettes samt sauce med rosmarin

Dessert:
Rabarber drøm 
Vanilje is med rabarber midte, sprøde marengskys,
marcipancrumble og bagte rabarber

325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 145,-
3 glas: 210,-

2takt Treatment
Cremant d´Alsace & snacks.
3 retters sæsonmenu med vinmenu.
Samt kaffe
Pr. person 649,-

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Rilette af gris på brioche med svampemayo (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas og syltede valnødder (50,-)