Forretter

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,

Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Dampet rødtunge med spidskål og mandler, hjertemuslinger og tonkasauce (99,-)

Terrin af unghane og foie gras
med efterårets svampe, blommechutney og grillet brioche (99,-)

 

Hummersuppe med grillet jomfruhummer, purløg og sprød grillet brød (99,-)

 

Hovedretter

Dampet rødtunge med spidskål og mandler, hjertemuslinger, tonkasauce samt confiteret kartoffel m/knas (225,-)

Helstegt rødspætte fra Strandby, serveret med nye kartofler, smør sauce, citron og syltet tyttebær (195,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (270,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (370,-)

Braiseret okse med persillerodspure, syltede løg, chips, portvinssauce og confiteret kartoffel med knas (199,-)

Desserter

Lun chokoladefondant med vaniljeiscreme (90,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

Pocheret Clara Friis pære med
financieres, chokoladecreme og chokoladeis (90,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Æbletrifli med makroner og fløde (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og kvædekompot (95,-/129,-)

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllingenuggets med grøntsagsstave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsagsstave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Svampetoast med kantareller, sensommerens svampe, smørristet brød og urter  (125,-)

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites (175,-)

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummer (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, løg, tomat, syltet agurk, pommes frites,
brioche bolle, chilimayo (135-)

Vegansk burger (135,-)

3-retters Sæsonmenu

Terrin af unghane og foie gras
med efterårets svampe, blommechutney og grillet brioche
***
Braiseret okse med persillerodspure
syltede løg, chips, portvinssauce og confiteret kartoffel med knas
***
Pocheret Clara Friis pære med
financieres, chokoladecreme og chokoladeis

325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 145,-
3 glas: 215,-

2takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu med tilhørende vinmenu
Samt valgfri kaffe
Pr. person 625,-

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (65,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet brød med dip (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprøde ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas og syltede valnødder (50,-)

Skagenskinke (55,-)

24 måneders Parmaskinke (75,-)

iberisk sortfodsskinke (95,-)