Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Friske østers med vinaigrette og karamelliseret citron (25,- pr. stk) – (70,- for 3 stk.) – (140,- for 6 stk.) – (250,- for 12stk.)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres med suppen, tilsmagt
med fløde og krydderurter (89,-)

Carpaccio af okse inderlår, Harry´s dressing, parmasanflager, oliven og basilikum (99,-)

Saltet torsk med karseis, rugbrødscrumble, vagtelæg, radiser, syltet citron og olivenolie (99,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Salat med gratineret gedeost på croûton med oliven,valnødder, semidried tomater
og krydderurter (125,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår serveres med marineret salat, friske urter og hjemmelavede pommes frites (179,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og paté serveres med oliven, Karl Johan mayo og godt brød (125,-)

Charcuteriplanke yderligere med 2 slags kvalitets oste(149,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (145,-)

Salade de Canard med croquet af and, kammusling, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo og ketchup (135-)

Salat med varmrøget laks og små kartofler, tomat, æg, rygeostcreme og purløgsmayo (115,-)

Stjerneskud med stegt og dampet rødspætte fra hyttefadet i Strandby, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (155,-)

Dampede muslinger (Moules Mariniere) med fennikel og rosmarin, serveres med krydderurter (125,-)

Moules Mariniere med pommes frites og aïoli (149,-)

Snacks & side orders

Hjemmelavede pommes frites med aïoli (45,-)

Snackudvalg 4 slags med dip (79,-)

Oliven udvalg (39,-)

Ølpølser med parmasan m/ dip (29,-)

6 skiver Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Saltede nødder (39,-)

Varmrøget laks rørt med creme fraiche og urter med sprødt (45,-)

Hjemmelavet chips med aioli (29,-)

Valgfri hjemmelavet dressing/dip: (10,-)
Chillimayo, aïoli, mayonnaise, ketchup, remoulade, Karl Johan mayonnaise

Hjemmelavet bearnaise sauce (35,-)

Hovedretter

Dagens vegetar ret
Spørg tjeneren for yderlige info (145,-)

Dagens fisk med svampe, spinat, ærter, muslinge/tonka emulsion og nye danske kartofler (225,-)

Helstegt rødspætte med syltet tyttebær, nye kartofler, smørsauce og citron (199,-)

Skaldyrsfad med jomfruhummer, pil selv rejer, krabbekløer og østers serveres med aioli, citron og vinaigrette. Pris pr. person (250,-) minimum 2 personer.

Okse onglet glaseret i rødvinssauce med grillede courgetter, sommerkål og gulerod, friske urter og danske kartofler med persille (215,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (249,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (349,-)

Oksemørbrad med smørdampet grønne asparges, spinat og skorzonerrodscreme, sauce bordelaise,
sauce bearnaise og pommes frites (295,-)

Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med stegt persillerod, bagt tomat, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (695,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Saltet torsk med karseis, rugbrødscrumble, vagtelæg, radiser, syltet citron og olivenolie.

Hovedret:
Okse onglet glaseret i rødvinssauce med grillede courgetter, sommerkål og
gulerod, friske urter og danske kartofler med persille.

Dessert:
Marinerede friske jordbær, macarons fyldt med jordbærcreme,
jordbæris samt sirup med mynte.

325,- pr. Person.

2Takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu 
med vinmenu.
Pr. person 625,-

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (89,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (79,-)

Triologi af Jordbær
Marinerede friske jordbær, macarons fyldt med jordbærcreme, jordbæris samt sirup med mynte (89,-)

Petit four: 3 slags macarons (Lidt sødt til kaffen) (50,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, jordbæris, yougurtis
Sorbet: Chokolade, mango/passion, blodappelsin, hindbær, blåbær, brombær og rabarber

Trifli af røde bær med fløde og makroner (42,-)

Bærtærte med hvid chokoladecreme (42,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og kvædekompot (89,-/125,-)