Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Stegt fisk med basquaise, citron, krydderurter, krydderurter og olivenolie (95,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jomfruhummer Carpaccio med stenbiderrogn
østercreme, agurk, purløgsmayo, sprødt rugbrød
og harmonisk creme fraiche (99,-)

Koldrøget laks med criskostcreme, agurk, vagtelæg, radiser og rugbrødssejl (89,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør og sprødt brød (85,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår med trøffelmayo, syltede løg & bøgehatte, valnødde croutons og urter (179,-)

Dagens vegetar ret, spørg tjeneren for yderlige info (149,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, kammusling, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (179,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo (135-)

Salat med røget rejer, romanescokål, radiser, spinat, kimchimayonnaise (110,-)

Stjerneskud med stegt og dampet skærissingfilet fra hyttefadet i Strandby, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (165,-)

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Stenbiderrogn med creme fraiche på blinis (50,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Rilette af gris på brioche med svampemayo (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

3 stk. “Ostehaps” (50,-)

Hovedretter

Stegt fisk med basquaise, citron, krydderurter, kartoffel og olivenolie (195,-)

Confiteret svinebryst med karamelliseret kålpure, smørdampet romanescokål, sprøde grønkål,
spicy sauce med sesam, skalotteløg og granatæble samt pommes anne (199,-)

Confit af andelår med dagens grønt, rødvinssauce og nye danske kartofler (179,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (259,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (359,-)

Oksemørbrad med skorzonerrodscreme, syltet perleløg og stegte svampe, rødvinssauce,
sauce bearnaise og pommes frites (295,-)

Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med 2 slags garniture, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (695,-)
(Til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Jomfruhummer Carpaccio med stenbiderrogn

østercreme, agurk, purløgsmayo, sprødt rugbrød
og harmonisk creme fraiche

Hovedret:
Confiteret svinebryst
med karamelliseret kålpure, smørdampet romanescokål, sprøde grønkål,
spicy sauce med sesam, skalotteløg og granatæble samt pommes anne

Dessert:
Mørk chokolade grenache
med pistacie, cacaobønner, blodappelsin gelé og sorbet,
financiers og sprød isomalt

325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 140,-
3 glas: 200,-

2takt Treatment
Cremant d´Alsace & snacks.
3 retters sæsonmenu med vinmenu.
Samt kaffe
Pr. person 649,-

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Desserter

Chokoladefondant med vaniljeiscreme (89,-)

Mørk chokoladeganache med pistacie og cacaobønner, blodappelsin gelé og sorbet, financiers og sprødt isomalt (89,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

3 kugler hjemmelavet is og sorbet (85,-)
vælg mellem: Vaniljeis, jordbæris, yougurtis
Sorbet: Chokolade, mango/passion, hindbær, blåbær, brombær

Trifli af æble med fløde og makroner (42,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og figenkompot (95,-/129,-)