Forretter

Franske østers med vinegrete og citron 25 / stk

Hummersuppe med stegte jomfruhummerhaler, purløg og croûton 95 

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppen, tilsmagt med fløde og krydderurter 125

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 135

Tilvalg: 2 arla unika oste 155
Velegnet til deleforret

Dampet hvide asparges m/ sortfodsskinke, pebercreme og spæde urter 125

 

Hovedretter

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 135
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 155

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 155

Farseret lår af fritgående øko kylling m/ morkler, forårsgrønt sauce suprême og nye kartofler 175

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites 175

Braiseret lammeskank m/ kartoffelkompot og ramsløg 175

Stegt pighvar m/ dampet asparges , sauce hollandaise og nye kartofler 225

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr.  / 270
350 gr. / 370
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør være

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 25

Rabarber trifli m/ makroner og fløde 45

Cheesecake med passionsfrugtgelé 45

Citrontærte med marengs 45

Lun Chokoladefondant med vaniljeiscreme 90

Crème brûlée med hindbærsorbet 90

Passionsbombe m/ guldchokolade, hasselnøddeknas og kokosis 90

Oste  3 eller 5 slags – 95/125
Vælg mellem flg. danske oste:
Gammelknas: Lagret havarti
Hvid dame: Cremet hvidskimmelost
Gnalling: Intens rødkit med blød kerne
Fyrtårnsost: Fast og modnet
Sirius: Dehydrererede  treenighed af rødkit, hvid- og blåskimmel

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 75

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 75

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet briochebolle, pommes frites og ketchup 75

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

Salat & Burger

Salat med koldrøget laks
små kartofler, tomat, vagtelæg, hytteost og purløgsmayo 125

Salade de Canard, med croquette af and,
røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomater 175

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 135
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 135

Vegetarret

Forårsgrønt m/ nye kartofler og sauce Hollandaise 145

Sæsonmenu

3 retters sæsonmenu

Dampet hvide asparges m/ sortfodsskinke,
pebercreme og spæde urter

Farseret lår af fritgående øko kylling
m/ morkler, forårsgrønt sauce suprême og nye kartofler

Passionsbombe m/ guldchokolade,
hasselnøddeknas og kokosis
325

2takt’s treatment: snacks og bobler, 3 retters sæsonmenu
med tilhørende vinmenu, valgfri kaffe efter desserten 625  

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron 25 / stk

Små snack pølser 30

Grillet brød med dip 35

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Krondyr croquette m/ syltede løg 35

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Skagensskinke 55

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

Parmaskinke 75

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke 95

Dip og dressinger
Hjemmelavet dip/dressing pr stk. 8
Ketchup – Remoulade – Chilimayonnaise – Karl johan mayonnaise – trøffelmayonnaise – aioli – Kimchiemayonnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise 35