Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummerhaler, purløg og croüton (99,-)

Cremet Jordskokkesuppe med jordskokker, kompot og chips (99,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Hovedretter

Stegt rødtunge med hummersauce, svampe, spinatsaute og pom. duchesse (245,-)

Rosa stegt andebryst glaseret med appelsin, sprød rødbedesalat, brøndkarse, pom. fondant og sauce gastrique  (195,-)

Confit de Canard, confiteret andelår med kål, pom. duchesse og rødvinssauce (195,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (270,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (370,-)

Medallion af oksemørbrad med selleripuré tilsmagt med røget marv, syltet rødløg, bøgehatte, rødvinssauce og pom. duchesse (225,-)

Desserter

Lun Chokoladefondant med vaniljeiscreme (90,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

Eksotisk frugtdessert med mango, ananas, kokosis, sprød linsedej, marengstoppe og crumble (90,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og figenkompot (95,-/129,-)

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllinge nuggets med grøntsags stave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsags stave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aiöli og pommes frites (175,-)

Dagens vegetar ret, spørg tjeneren for yderlige info (155,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (125,-)

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (179,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo (135-)

Stjerneskud med 2 stegte skærissingfilet, røget laks, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (165,-)

3-retters Sæsonmenu

Forret:
Pocheret torsk
med jordskokkeskum, stegt grønkål og 2 slags karse

Hovedret:
Medallion af oksemørbrad
med selleripuré tilsmagt med røget oksemarv, syltet rødløg, bøgehatte, rødvinssauce og pom. duchesse

Dessert:
Eksotisk frugt dessert med mango, ananas, kokosis, sprød linsedej, marengstoppe og crümble

 325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 155,-
3 glas: 210,-

2takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu med tilhørende vinmenu
Samt valgfri kaffe efter desserten
Pr. person 625,-

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (50,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet foccacia med dip (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprød ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Fyldte peberfrugter med friskost (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas og syltede valnødder (50,-)

Skagenskinke (55,-)

24 måneders Parmaskinke (75,-)

iberisk sortfodsskinke (95,-)