Forretter

Franske østers med vinegrete og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Snegle som i Bourgogne med persille, hvidløg og sprødt brød 95

Tatar af laks rørt med æggeblomme og urter, citronmayo og julesalat 125

Terrine af fasan med pistacier, grov sennep, syltet drueagurk og grillet foccacia brød 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Carpaccio af okseinderlår, harrys dressing, tomat, oliven, basilikum og parmesan 135

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Hovedretter

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175

Stegt skærissing m/ brunet blomkålspuré, kål, kapers-/hasselnødde vineigrette og pommes rösti 225

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites 185

Mørbrad af gris farseret med svampe, Marco-Polo sauce tilsmagt med cognac,
grønkål stegt med oksemarv og stegte kejserhatte 225

Ribeye med sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr./ 285
350 gr./ 385
Ribeye steges efter ønske.
Der er fedtmarmorering i kødet, som der bør vær

Charcuteri planke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderillette, serveret med oliven,
cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 Arla Unika oste 175

Salat & Burger

Salat med koldrøget laks, kartofler, små tomater, vagtelæg,
friskost creme og purløgsmayo 135

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltet valnødder, oliven og tomat 135

Jim’s Burger: med 180 gr. hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltede agurk, grillet briochebolle, pommes frites, samt chilimayo 155
Vores burgerbøffer steges rosa, ønskes anden stegning sig venligst dette til betjeningen.

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffel burgerbolle med dressing af kikærter og hvidløg. Icebergsalat, syltede agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 145

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake med passionsfrugtgelé 45

Risalamande med kirsebærsauce 45

Citrontærte med marengs 45

Gammeldags æblekage 45

Citrontærte med appelsinfilet
og vaniljeis 75

Crème brûlée med hindbærsorbet 100

Hyldebær pocheret pærer med vaniljeis og cannelé med mørk rom 100

Gateau Marcel med vaniljeis 100

Oste  3 eller 5 slags – 95/125 med lækkert tilbehør

Børnemenuer

Stegt fisk med grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, burgerbolle, pommes frites og ketchup 80

Børneis med frisk frugt og chokoladesauce 45

Snacks – Tapas

Vælg 3-4 for let snacking,
eller 7-8 som
tapas frokost for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Franske østers med viniagrette og citron
3 stk 95 / 6 stk 175 / 9 stk 260

Schrenckii Caviar, 20gr.m/blinis og creme fraiche 350

Små snack pølser 30

Lakse-rillette med cremefraiche og sprødt brød 50

Grillet brød med dip 35

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

1 Klasses spanske ansjoser med sprødt brød 80

Ægte Spansk sortfodsskinke med ristet brød og trøffelmayo 95

Brandade delle (kartoffel/fisk) m/sauce tatar 55

Salat m/ vinegrete, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/ syltede løg og trøffelmayo 45

Oliven fra Sicilien 35

Grissinistænger med hummus 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavet chips med dip 35

Pommes frites med aioli 45

Julemenu

Vælg mellem 3-4 eller 5 retters julemenu

3 retters menu 355,-

Tatar af laks rørt med æggeblomme og urter, citronmayo og julesalat
~~~
Mørbrad af gris farseret med svampe, Marco-Polo sauce tilsmagt med cognac,
grønkål stegt med oks
emarv og stegte kejserhatte
~~~
Hyldebær pocheret pærer med vaniljeis og cannelé med mørk rom

4 retters menu 435,-

Tatar af laks rørt med æggeblomme og urter, citronmayo og julesalat
~~~
Terrine af fasan med pistacier, grov sennep, syltet drueagurk og grillet foccacia brød
~~~
Mørbrad af gris farseret med svampe, Marco-Polo sauce tilsmagt med cognac,
grønkål stegt med oksemarv og stegte kejserhatte
~~~
Hyldebær pocheret pærer med vaniljeis og cannelé med mørk rom

5 retters menu 500,-

Tatar af laks rørt med æggeblomme og urter, citronmayo og julesalat
~~~
Terrine af fasan med pistacier, grov sennep, syltet drueagurk og grillet foccacia brød
~~~
Mørbrad af gris farseret med svampe, Marco-Polo sauce tilsmagt med cognac,
grønkål stegt med oksemarv og stegte kejserhatte
~~~
3 oste fra danske og franske producenter specielt udvalg af køkkenchefen med lækkert tilbehør
~~~
Hyldebær pocheret pærer med vaniljeis og cannelé med mørk rom

Tilkøb: 3 timers fri øl, sodavand og vin 295,-

Opgrader til 2Takt Treatment


Bobler & snacks.
Julemenu 
med tilpasset vinmenu.
Fri øl, vand og vin under middagen
Valgfri kaffe
3 retters menu 750,-
4 retters menu 875,-
5 retters menu 1000,-