Forretter

Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 140
6 stk 275

Farseret lange m/ jordskokkekompot, grønne æbler og jordskokkeskum 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Confiteret og glaseret brisler m/ æbler og rødvinssauce 125

Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 145

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178
Velegnet til deleforret

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375

3 retters sæsonmenu

Forret
Farseret lange m/ jordskokkekompot, grønne æbler og jordskokkeskum

Hovedret
Braiseret svinekæber m/ skorzonerrodspuré, palmekål, syltet rødløg og braisersky

Dessert
Bagt ananas m/ kokos sorbet og saltkaramel

3 retter: 385

2takt’s treatment
Snacks og bobler,  sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
775

Snacks – Tapas

Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som
tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 140
6 stk 275

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 375

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 68

1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 85

Små snackpølser 35

Stegte brisler m/ friskost og karse 58

Ande-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55

Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95

Stegte artiskokker m/ persille 45

Grillet brød m/ dip 35

Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35

Syltede Grønne  oliven 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavede chips m/ dip 35

Pommes frites m/ aioli 48

Hovedretter

FISK

Skærissing stegt på croûton m/ braiseret fennikel, syltet citron og fiskeskum 245

Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 185

KØD

Braiseret svinekæber m/ skorzonerrodspuré, palmekål, syltet rødløg og braisersky 245

Confiteret andelår m/ palmekål, æbler, rødvinssauce og pommes rösti 225

Tatar af okseinderlår rørt m/ urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 195

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 150
Tilvalg: 2 arla unika oste 178

Jim’s Burger m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 165

Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 315
350 gr. – 415

SALATER/VEGANSKE

Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, ande-croquetter, syltet rødløg og citron puré 185

Salat m/ røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 150

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater  150

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 155

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 38

Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 48

Citrontærte m/ marengs 48

Gammeldags æblekage m/ fløde og makroner 48

Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 80

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Bagt ananas m/ kokos sorbet og saltkaramel

Gateau Marcel m/ vaniljeis 115

Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 115
5 stk 155

 

Børnemenuer

Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 85

Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 85

“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 85

Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 55