Forretter

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,

Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Pocheret torsk med selleri ravioli, cremet sauce med let røget torskerogn (99,-)

Vildt Consomme med trøffel, sprødt dyrekød,
trompet svampe og kørvel (99,-)

Stegt pighvar med persille emulsion og urter (99,-)

Hummersuppe med grillet jomfruhummer, purløg og sprød grillet brød (99,-)

 

Hovedretter

Osso Buco med granulata, tomatiseret sauce, kartoffel gnocchi (199,-)

Pocheret torsk med selleri ravioli, cremet sauce med let røget torskerogn (199,-)

Glaseret Helleflynder med confiteret jordskokker, Ventreche, tyttebær og jordskokkechips (225,-)

Confiteret andelår, kartoffelpure, frisk grønkål, mandler og sauce med æbler og honning (199,-)

Tournedos Rossini, oksemørbrad med foie gras, gnocchi og trøffelsauce (295,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (270,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (370,-)

Desserter

Lun chokoladefondant med vaniljeiscreme (90,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

Profiteroles med kaffecreme, hasselnødde is, saltkaramel og vanilje (90,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Comte med havreflager, vin jaune sauce og ristet valnødder (90,-)

Børnemenuer

“Saml selv” burger pommes frites og ketchup (79,-)

Kyllingenuggets med grøntsagsstave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsagsstave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites (175,-)

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Ravioli med jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummer (149,-)

Græskarsuppe med vagtelæg, ristede græskarkerner, æbler, creme fraiche og chili (145,-)

Salade de Canard med croquet af and, røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, løg, tomat, syltet agurk, pommes frites,
brioche bolle, chilimayo (135-)

Vegansk burger (135,-)

Sæsonmenu

3 retters sæsonmenu

Stegt pighvar med persille emulsion og urter
***
Osso Buco med granulata, tomatiseret sauce, kartoffel gnocchi
***
Profiteroles med kaffecreme, hasselnødde is, saltkaramel og vanilje

2Takt Treatment


Bobler & snacks.
3 retters menu 
med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe (Fri øl og vand under middagen)
Pr. person 625,-.

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (65,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Krondyr rillette med syltede løg (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet brød med dip (35,-)

Anderillette med syltede borettaneløg (45,)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Skagenskinke (55,-)

Luksus snacks

Ægte spansk sortfodsskinke (99,-)

Caviar de Beluga, oscietra 30gr. (425,-)

Spanske ansjoser 1. klasses med sprødt brød (80,-)