Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummerhaler, purløg og croüton (99,-)

Carpaccio af lokale jomfruhummer med cremet is af brøndkarse, pûre af grillet piment,
sauce med stenbidderrogn og sprød crouton 
(99,-)

Skinstegt kulmule med nye danske gulerødder, friske ærter og bladbeder, skummende sauce blanquette (99,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin (89,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Hovedretter

Skindstegt kulmule med nye danske gulerødder, friske ærter og bladbeder, skummende sauce blanquette samt nye kartofler (225,-)

Helstegt rødspætte fra Strandby, serveret med nye kartofler, smør sauce, citron og syltet tyttebær (195,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (270,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (370,-)

Stegt okse onglet med smørglaseret skalotteløg, grillet nye løg, kraftig rødvinssauce,
sauce bearnaise og sprøde pommes frites 
(199,-)

Desserter

Lun Chokoladefondant med vaniljeiscreme (90,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (90,-)

2takt jordbær dessert
Hvid chokolade creme med rosmarin på bund af marcipan. Serveret med marineret jordbær, jordbærsorbet of marengs (90,-)

Petit four: 3 slags (Lidt sødt til kaffen) (55,-)

Hjemmelavet flødebolle (25,-)

Cheesecake med passiongelé (42,-)

Rabarber trifli med makroner og flødeskum (42,-)

Citrontærte med marengs (42,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og kvædekompot (95,-/129,-)

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (79,-)

Hjemmelavet Kyllingenuggets med grøntsagsstave, hjemmelavet pommes frites eller pasta og ketchup (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, grøntsagsstave og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår klassisk rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat,
aiöli og pommes frites (175,-)

Vegetar: Risotto af perlebyg med grønne ærter, spinat, mynte, bladbeder, små gulerødder, friskost og lagret fyrtårnost (155,-)

Muslinger dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin, tilsmagt med fløde og urter (125,-)
Med fritter og aiöli (149,-)

Salat med koldrøget laks, små kartofler, tomat, æg, friskostcreme og purløgsmayo (119,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, jomfruhummer, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (149,-)

Salade de Canard med croquet af and, røget andebryst, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (175,-)

Charcuteriplanke – Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (125,-)
Med 2 slags danske oste (149,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, løg, tomat, syltet agurk, pommes frites,
brioche bolle, chilimayo (135-)

Vegansk burger (135,-)

3-retters Sæsonmenu

Carpaccio af lokale jomfruhummer
med cremet is af brøndkarse, pûre af grillet piment,
sauce med stenbidderrogn og sprød crouton
***
Stegt okse onglet
med smørglaseret skalotteløg, grillet nye løg, kraftig rødvinssauce,
sauce bearnaise og sprøde pommes frites
***
2takt jordbær dessert
Hvid chokolade creme med rosmarin på bund af marcipan.
Serveret med marineret jordbær, jordbærsorbet of marengs

325,- pr. Person 

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 155,-
3 glas: 210,-

2takt Treatment
Bobler & snacks.
3 retters sæsonmenu med tilhørende vinmenu
Samt valgfri kaffe
Pr. person 625,-

Snacks – Tapas

Vi anbefaler 5-6 snacks som “tapas” forret til 2 pers.

Små snack pølser (30,-)

Hummerhotdog med kimchimayo & hjertesalat (65,-)

Oliven fra sicilien (35,-)

Saltede nødder (35,-)

Grillet brød med dip (35,-)

Frittede sprutter med aiöli (50,-)

Sprøde ande croquetter med trøffelmayo (40,)

Spanske ansjoser med sprødt brød (80,-)

Ristede italienske artiskokker (35,-)

Hjemmelavet chips med dip (35,-)

Grissinistænger med humus (35,-)

Gammel knas og syltede valnødder (50,-)

Skagenskinke (55,-)

24 måneders Parmaskinke (75,-)

iberisk sortfodsskinke (95,-)