Forretter

Hummersuppe med stegte jomfruhummer, purløg og crouton (99,-)

Dampet hvide asparges med håndpillede rejer,
pocheret æggeblomme og sauce mousselin (95,-)

Charcuteriplanke - Udvalg af skinker, pølser og paté Serveres med oliven,
Karl Johan mayonnaise, chornichons og godt brød
(Velegnet at dele til 2 personer) (115,-)

Luksus Vol au vent med confiterede brisler, kylling og asparges i cremet morkel sauce (95,-)

Muslinger fra Vildsund, dampet med hvidvin, fennikel og rosmarin, serveres med suppen, tilsmagt
med fløde og krydderurter (89,-)

Salat med gratineret gedeost på croûton med oliven,valnødder, semidried tomater
og krydderurter (105,-)

Snegle gratineret med hvidløgssmør (85,-)

Tavlemenu

Tatar af okseinderlår serveres med marineret salat, friske urter og hjemmelavede pommes frites (179,-)

Charcuteriplanke med udvalg af skinker, pølser og paté serveres med oliven, Karl Johan mayo og godt brød (115,-)

Charcuteriplanke yderligere med 2 slags kvalitets oste (139,-)

Salat med gratineret gedeost på crouton med oliven, valnødder, semidried tomater og krydderurter (105,-)

Skaldyrspasta med tigerrejer, kammusling, jomfruhummer, hummerfløde, frisk pasta, spinat og svampe (139,-)

Salat de Canard med croquet af and, kammusling, jomfruhummer, foie gras, chips og cherrytomat (169,-)

Jim´s Burger med 180 gr. hakkebøf, bacon, cheddarost, icebergsalat, hjemmelavede pommes frites, brioche bolle,
syltet agurk, chilimayo og ketchup (129-)

Salat med varmrøget laks og små kartofler, tomat, æg, rygeostcreme og purløgsmayo (109,-)

Stjerneskud med stegt og dampet rødspætte fra hyttefadet i Strandby, håndpillede rejer, lakserogn, brioche brød og rød dressing (159,-)

Dampede Limfjordsmuslinger (Moules Mariniere) med fennikel og rosmarin, serveres med krydderurter (115,-)

Moules Mariniere med hjemmelavede pommes frites og aïoli (139,-)

Snacks & side orders

Hjemmelavede pommes frites med aïoli (45,-)

Snackudvalg 4 slags med dip (79,-)

Oliven udvalg (38,-)

Ølpølser med parmasan m/ dip (29,-)

6 skiver Skagen Skinke m. Karljohanmayo (39,-)

lille salat med vinegrete, chips og tomat (29,-)

Saltede nødder (38,-)

Varmrøget laks rørt med creme fraiche og urter med sprødt (45,-)

Hjemmelavet chips med aioli (29,-)

Valgfri hjemmelavet dressing/dip: (10,-)
Chillimayo, aïoli, mayonnaise, hvidløgssmør, ketchup, remoulade, Karl Johan mayonnaise

Hjemmelavet bearnaise sauce (35,-)

Hovedretter

Dagens vegetar ret
Spørg tjeneren for yderlige info (139,-)

Kalvefilet stegt med timian, forårsgrønt, nye kartofler med ramsløg
Og "persille sauce" (199,-)

Dagens fisk med krydderurter, årstidens grøntsager og kartofler (199,-)

250 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites,
hvidløgssmør og sauce bearnaise (249,-)

350 gr. grillet Ribeye med salat, hjemmelavede pommes frites,
hvidløgssmør og sauce bearnaise (349,-)

Oksemørbrad med spinat, østershatte, skorzonerod, rødvinssauce,
hjemmelavede pommes frites og sauce bearnaise (279,-)

Cote de Bouef ca. 800gr. Højreb
Med stegt persillerod, bagt tomat, fritter, bearnaise & bordelaise. Skæres ved bordet (685,-)
(Velegnet til 2 personer) Tilberedningstid ca. 30min.

3-retters sæsonmenu

Dampet hvide asparges med håndpillede rejer,
pocheret æggeblomme og sauce mousselin
***
Kalvefilet stegt med timian, forårsgrønt, nye kartofler med ramsløg
Og "persille sauce"
***
Rabarbersuppe med støbt hvidchokolade, rabarber sorbet,
citronverbena og sprødt

Prisen er kun: 329,- pr. person

Tilhørende vinmenu:
2 glas: 189,-
3 glas: 229,-

Med velkomstbobler,snack & vinmenu: 3 retter 599,-

Børnemenuer

Jim´s Burger med hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, pommes frites og ketchup (89,-)

Kylling med sprød salat, hjemmelavet pommes frites eller pasta og mayonaise (79,-)

Stegt fisk med pommes frites eller pasta, salat og remoulade (79,-)

Børneis med chokoladesauce og frugt (49,-)

Desserter

Flydende chokoladefondant med hjemmelavet vaniljeiscreme og braisseret ananas (79,-)

Petit four: Udvalg af 4-5 forskellige slags (79,-)

3 slags hjemmelavet sorbet (85,-)

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce (69,-)

Rabarbersuppe med støbt hvidchokolade, rabarber sorbet, citronverbena og sprødt (79,-)

Créme brûlèe med hindbærsorbet (89,-)

Cheesecake med passiongelé (35,-)

Citrontærte med marengs (35,-)

Rabarber trifli med makroner og fløde (35,-)

Osteplanke vælg mellem 3 eller 5 oste med syltet valnødder, oliven og kvædekompot (89,-/125,-)