Forretter
Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 135
6 stk 265
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe, tilsmagt med fløde og krydderurter 115
Stegt havkat m/ brunet blomkålspuré, blomkåls buketter, rugbrøds chips, karse og brunet smør 125
Grillet tun m/ mangosalsa, små tomater, oliven og chips 125
Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125
Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 125
Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350
Tavleretter
Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 145
Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater 145
Stjerneskud m/ stegte fiskefileter, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, tomater og lakserogn 185
Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe, tilsmagt med fløde og krydderurter samt pommes frites og aïoli 185
Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg og citron pure 175
Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175
Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 160
Vegansk burger: Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150
Tatar af rødbede m/ friskost, karse, ristet boghvede og peberrod 145 (Vegetar)
Desserter
Hjemmelavet flødebolle 35
Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 45
Citrontærte m/ marengs 45
Glaseret passionsmousse m/ browniebund 45
Æbletærte m/ pisket vanilje-creme fraiche 45
Gulerodskage m/ ostecreme og karamelliseret valnødder 45
Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 75
Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100
Chokolade trilogi m/ bisquit, karamelliseret hasselnødder og appelsinsorbet 100
Gateau Marcel m/ vaniljeis 100
Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 110
5 stk 150
Børnemenuer
Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80
Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80
“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 80
Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 50
Hovedretter
Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 185
Confiteret andelår m/palmekål, valnødder, syltet rødløg, friskrevet peberrod, rødvinssauce og gnocchi 195
Lammeculotte m/ hash browns, artiskok, skorzonerrod, oliven og hvidløgsemulsion 225
Skærissing stegt på croûton med braiseret fennikel og fiskeskum 225
Stegt oksemørbrad m/ pommes, madeira sauce, borretaneløg og salatlødspure 355
Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 295
350 gr. – 395
3 retters sæsonmenu
Stegt havkat m/ brunet blomkålspuré, blomkåls buketter, rugbrøds chips, karse og brunet smør
~~~~
Lammeculotte m/ hash browns, artiskok, skorzonerrod, oliven og hvidløgsemulsion
~~~~
Chokolade trilogi m/ bisquit, karamelliseret hasselnødder og appelsinsorbet
3 retter: 365
2takt’s treatment
Snacks og bobler, sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
750
Snacks – Tapas
Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet
Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 135
6 stk 265
Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350
Små snackpølser 30
Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95
Stegte artiskokker m/ persille 40
Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65
Dumplings m/ chorizo, kartoffel samt dild dressing 55
1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 80
Forårsruller m/ and og satay-sauce 55
Stegte brisler m/ friskost og karse 55
Grillet brød m/ dip 35
Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35
Vildt-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55
Syltede Grønne oliven 35
Saltede nødder 35
Hjemmelavede chips m/ dip 35
Pommes frites m/ aioli 45