Forretter

Gillardeau østers med vinaigrette og citron
3 stk 135
6 stk 265

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe, tilsmagt med fløde og krydderurter 115

Stegt havkat m/ brunet blomkålspuré, blomkåls buketter, rugbrøds chips, karse og brunet smør 125

Grillet tun m/ mangosalsa, små tomater, oliven og chips 125

Hummersuppe m/ stegte jomfruhummerhaler, urter og purløg 125

Carpaccio af okseinderlår m/ harry’s dressing, pinjekerner, tomat, oliven, basilikum og parmesan 125

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitetspølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner
og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175
Velegnet til deleforret

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350

Tavleretter

Salat med røget laks, kartofler, små tomater, æg, friskostcreme og purløgsmayo 145

Salade Chevre Chaud
Salat med gratineret gedeost, syltede valnødder, oliven og tomater  145

Stjerneskud m/ stegte fiskefileter, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing, tomater og lakserogn 185

Muslinger dampet m/ hvidvin, fennikel og rosmarin. Serveres med suppe, tilsmagt med fløde og krydderurter samt pommes frites og aïoli 185

Salade gourmandise
Salat m/ stegt brissel, stegte jomfruhummer haler, vildt croquetter, syltet rødløg og citron pure 175

Ravioli m/ jomfruhummer, skummende hummersauce, spinat, svampe og stegt jomfruhummerhale 175

Charcuteriplanke, udvalg af kvalitets pølser, skinker og anderilette, serveret m/ oliven, cornichoner og Karl Johan mayo 145
Tilvalg: 2 arla unika oste 175

Jim’s Burger: m/ hakkebøf, cheddarost, bacon, salat, tomat, rødløg, syltet agurk, briochebolle, pommes frites og chilimayo 160

Vegansk burger:  Bøf af soyabønner, rødbede og gulerod, serveret i kartoffelbolle m/ dressing af kikærter og hvidløg, icebergsalat, syltet agurk, rødløg og tomat, sennep og ketchup. Serveres med pommes frites 150

Tatar af rødbede m/ friskost, karse, ristet boghvede og peberrod 145 (Vegetar)

Desserter

Hjemmelavet flødebolle 35

Cheesecake m/ passionsfrugtgelé 45

Citrontærte m/ marengs 45

Glaseret passionsmousse m/ browniebund 45

Æbletærte m/ pisket vanilje-creme fraiche 45

Gulerodskage m/ ostecreme og karamelliseret valnødder 45

Citrontærte m/ marengs, appelsinfilet og vaniljeis 75

Crème brûlée m/ hindbærsorbet 100

Chokolade trilogi m/ bisquit, karamelliseret hasselnødder og appelsinsorbet 100

Gateau Marcel m/ vaniljeis 100

Danske og franske oste, specielt udvalgt af køkkenet, med lækkert tilbehør
3 stk 110
5 stk 150

 

Børnemenuer

Stegt fisk m/ grøntsagsstave, remoulade og pommes frites eller pasta 80

Paneret kylling m/ grøntsagsstave, ketchup og pommes frites eller pasta 80

“Saml selv” Burger m/ hakkebøf, cheddarost, rødløg, tomat, salat, syltede agurker, grillet burgerbolle,
pommes frites og ketchup 80

Børneis m/ frisk frugt og chokoladesauce 50 

Hovedretter

Tatar af okseinderlår rørt med urter, dressing af æggeblomme og cognac serveres med salat, aioli og pommes frites 185

Confiteret andelår m/palmekål, valnødder, syltet rødløg, friskrevet peberrod, rødvinssauce og gnocchi 195

Lammeculotte m/ hash browns, artiskok, skorzonerrod, oliven og hvidløgsemulsion 225

Skærissing stegt på croûton med braiseret fennikel og fiskeskum 225 

Stegt oksemørbrad m/ pommes, madeira sauce, borretaneløg og salatlødspure 355

Ribeye m/ sauce bearnaise, salat og pommes frites.
250 gr. – 295
350 gr. – 395

3 retters sæsonmenu

Stegt havkat m/ brunet blomkålspuré, blomkåls buketter, rugbrøds chips, karse og brunet smør
~~~~
Lammeculotte m/ hash browns, artiskok, skorzonerrod, oliven og hvidløgsemulsion
~~~~
Chokolade trilogi m/ bisquit, karamelliseret hasselnødder og appelsinsorbet

3 retter: 365

2takt’s treatment
Snacks og bobler,  sæsonmenuen med tilhørende vinmenu.
Valgfri kaffe efter desserten
750

Snacks – Tapas

Vælg 2-4 for let snacking,
eller 8-10 som
tapas for 2 personer
Vores snacks serveres som Tapas midt på bordet

Gillardeau østers med viniagrette og citron
3 stk 135
6 stk 265

Schrenckii Caviar, 20 gr. m/ blinis og cremefraiche 350

Små snackpølser 30

Ægte Spansk sortfodsskinke m/ ristet brød og trøffelmayo 95

Stegte artiskokker m/ persille 40

Hummerhotdog m/ kimchimayo & hjertesalat 65

Dumplings m/ chorizo, kartoffel samt dild dressing 55

1 Klasses spanske ansjoser m/ sprødt brød 80

Forårsruller m/ and og satay-sauce 55

Stegte brisler m/ friskost og karse 55

Grillet brød m/ dip 35

Salat m/ vinaigrette, chips og tomat 35

Vildt-croquetter m/syltede løg & trøffelmayo 55

Syltede Grønne  oliven 35

Saltede nødder 35

Hjemmelavede chips m/ dip 35

Pommes frites m/ aioli 45