Vælg 3 retter efter eget valg: Gælder kun til private selskaber på over 15 personer og mod forudbestilling.
~ FORRETTER ~
Cremet fiskesuppe med bagt torsk, nye urter og kæmperejer
Svamperisotto med årstidens friske svampe og urter
2takts fiske- og skaldyrstallerken med selleripuré, agurk og hummerskum (tillæg 25,- pr. person)
Rødtunge med sauce mousseline og lakserogn, serveres med årstidens grøntsager og friske krydderurter
Blomkålssuppe med sprød skinke og svampe, serveres med croïtons og kørvel
Skærissingroulade med fyld af laks serveret med sprøde salater, pocheret vagtelæg og pebberodscreme, samt sprødt brød og urter
Mulighed for vegetarretter, spørg for muligheder
Alle forretter bliver serveret med brød og gårdsmør
~ HOVEDRETTER ~
Bagt torsk med kartoffelkompot, pesilleskum og små gulerødder samt æble/fennikelsalat
Langtidsbagt rosa kalveculotte med harricot verts, kraftig kalvesky, årstidens svampe, jordskokkepuré og pom anne
Klassiker: Oksemørbrad med bagt selleri, svampe, håndskåret pommes frites og ægte sauce bearnaise (tillæg 25,- pr. person)
Bagt helleflynder med krabbesalat, smørdampet gulerødder, deluxe cröuton, nye kartofler og sauce mousseline (tillæg 25,- pr. person)
Rosastegt oksefilet med svampe, sauce bordelaise, puré, bønner og ristet kartofler
Den rustikke og velsmagende: Braiseret kalveskank med smør glaseret perleløg, saltbagte løg og sprøde løgringe, samt kartoffelcreme og portvinssky
~ DESSERTER ~
Dennis´ flydende chokoladedrøm med ananaskompot og vaniljeiscreme
Udvalg af små speciel desserter: 4 små desserter, sødt, sprødt, syre og blødt (tillæg 25,- pr. person)
Klassisk Tiramisu
Udvalg af nordjyske oste med hybenkompot, oliven og godt brød
Gateaux Marcel med vaniljeiscreme
Hvidchokolade Panna Cotta med gran granite og syltet bær
3 retter efter eget valg: 298,- pr. person
Kan også fåes ud af huset
Små mellemretter/ganerenser og starter frit valg, pris pr. person ved køb af menu: 30,-
2takts snack udvalg med 4 slags snacks og aiöli
Laksetatar med sprøde rugflager og små skud (starter eller mellemret)
Grillet Kammusling med BBQ olie og blomkålspure (starter eller mellemret)
Havtorn granite og friske bær (ganerenser)